Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova a redeschis sectia pentru copii si a reluat spitalizarile de zi

0
4773

Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova a fost nominalizat ca spital suport COVID pentru pacientii cu afectiunii neurologice si psihiatrice. Anca Tudor managerul Spitalului ne-a declarat ca nu au avut multe cazuri in spital.

„Am avut internati in Clinca 2 Psihiatrie doi pacienti infectati, iar la Neurologie a fost doar un singur pacient. In ceea ce priveste personalul medical pot spune ca am avut si aici cateva cazuri. Colegii au fost asimptomatici, dar am luat toate masurile necesare pentru a nu avea transmitere in randul pacientilor. Acum spitalul functioneaza partial. Au fost redeschise: sectia de copii, recuperarea, spitalizarea de zi, iar sectia de psihiatrie dedicata exclusiv bolnavilor infectati a fost redata partial pacientilor non COVID. Decizia a fost luata deoarece numarul cazurilor de bolnavi infectati a fost foarte mic si nu se justifica tinerea celor 60 de paturi blocate in conditiile in care urgentele la Psihiatrie sunt foarte multe” declara managerul Spitalului.

O veste buna vine pentru inceperea construirii Centrului de Recuperare

„Mai avem cateva lucruri de pus la punct, impuse de catre cei de la ISU si dupa aceea putem demara procedura de licitatie pentru inceperea constructiei. Avem nevoie in continuare de dotari si conditii foarte bune pentru pacientii nostri, ne-a declarat Anca Tudor -managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.