“Investim in permanenta in sanatate, echipamente, tratamente, specializari si tehnologii medicale, pentru a oferi pacientilor nostri, servicii medicale de top, indiferent de buget sau clasa sociala,”declara echipa manageriala a Spitalului Top Med Buna Vestire

0
1698

Din 4 Ianuarie Spitalul TopMed Buna Vestire si-a reluat activitatea in condiții de maxima siguranța si igiena pentru pacienții.
Conceptul Unic “TopMedBunaVestire -toate procedurile balneare intr-un singur loc “ ofera garantia calității actului medical prin cele mai înalte punctaje si acreditări CAS/ANMCS precum si a unei Echipe Medicale ce colaboreaza pentru sanatatea și siguranta pacientilor.


“Toate saloanele si cabinetele sunt dezinfectate zilnic cu Ozon si raze UV”.Investim in permanenta in Sanatate, echipamente, tratamente, specializari si tehnologii medicale, pentru a oferi pacientilor nostri, servicii medicale de top, indiferent de buget sau clasa sociala,”declara dr.Doina Cazacu managerul Spitalului TopMed Bunavestire.


Aici, pacienții beneficiază de o gamă largă de proceduri şi tratamente, iar aparatura folosită este de ultimă generație. O echipă tânără de specialişti are grijă să satisfacă nevoile tuturor pacienților şi să le redea acestora starea de bine. Pacienții sunt extrem de mulțumiți de serviciile oferite în cadrul centrului balnear şi revin de fiecare dată spunând că aici se simt „ca într-o mare familie”, iar rezultatele tratamentelor sunt extraordinare.”De 12 ani fac recuperate in Spitalul TopMed si am facut mari progrese.Cand am ajuns aici nu puteam sa-mi misc mana si piciorul .Tinerii kinetoterapeutii au avut multa rabdare si au luptat impreuna cu mine pentru a putea sa nu fiu dependenta de cineva. Sunt foarte multumita.De-abia asteptam sa se redeschida spitalul dupa sarbatori,”ne-a declarar o pacienta aflata astazi in Spital.


În zona de electroterapie sunt 10 paturi, un aparat TECAR, un laser ultrasunet și toată gama de aparate electrice ce folosesc curent galvanic, curent diadinamic, curent tens, curent travert, electrostimulare şi curent interferential. Aceşti curenți tratează o gamă largă de afecțiuni precum gonartroză, discopatie cervicală, lombară şi spondiloză.
“Procedurile pe care noi le facem aici sunt recomandate de către medic, iar de obicei pacienții vin o dată la 6 luni. Există însă și cazuri în care pacienții pot veni mai devreme, cum ar fi în cazul unui accident vascular cerebral, în urma căruia medicul îi recomandă un set de proceduri mai devreme decât este cazul.”, ne-a declarat unul dintre specialistii centrului balnear.
O alta procedura mult solicitata este si ozonoterapia.


“Pacienții care ni se adreseaza sunt pacienți cu urgențe, care prezinta dureri şi blocaje la nivelul umerilor, coloanei sau genunchilor, pacienți cărora, pentru a-i ajuta, le-am făcut infiltrați cu ozon şi care, datorită avantajelor oferite, au dorit să facă şi ozonoterapie sistemică. O formă de ozonoterapie este autohemoterapia majoră, care presupune prelevarea a 100 ml de sânge de la pacient, tratarea acestuia cu ozon și reintroducerea în organism. Beneficiile acestei terapii sunt numeroase şi sunt vizibile în timp, influențând în mod pozitiv modul în care sunt realizate procesele imunitare și avand un rol important în regenerarea organismului.”, ne informează dr. Doinița Stănescu.


Foarte mulți pacienți ne întreabă dacă ozonoterapia ajută în lupta împotriva coronavirusului, în special pacienții noi, care ni s-au adresat în această perioadă. Pacienții vechi, pe care deja îi aveam la tratamentul cu ozon, au venit în permanență pentru a se proteja deoarece cunosc avantajele oferite de această terapie. Ozonoterapia ajută foarte mult la nivel sistemic, îmbunătățeşte microcirculația și oxigenează celulele, mai ales la nivel pulmonar, ceea ce este foarte important mai ales în cazul pacienților cu coronavirus. Terapia previne acest tip de infectări, precum şi complicațiile care pot apărea de aceea, toti pacienții care erau in tratament înainte de a începe pandemia, au venit pentru ozonoterapia sistemică.”, a mai precizat dr. Doinița Stănescu

Pentru informații şi programări:

Spitalul „Top Med Buna Vestire” Craiova
Telefon: +40 251 463 311
Adresa: Strada Morii, nr 33, Craiova, Dolj

Hotel „Green House” Craiova
Telefon: +40 251.411 352 / +40 745 071 498
Adresa: Str. Fratii Buzesti, Nr. 25, Craiova

TOP MED BUNA VESTIRE – CALAFAT-Tel. programari: 0769047898; 0251/232960

Policlinica TopMed Bunavestire-Calea Unirii nr. 90, Craiova, Dolj
Programari consultatii:
+40351.420.992
+40769.050.740
+40251.524.078
Programari radiologie:
+40785.255.810
Programari analize de laborator:
+40785.255.803