Asociația „Ziarul Sănătatea”, dăruiește din inimă cadouri copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie. Acțiunea face parte din campania „Facem fapte bune cu oameni buni”

0
1409

Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit pentru ca au un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire. Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea pentru ca este vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii .

Inca de la primele ore ale diminetii echipa Asociatiei Ziarul Sanatatea si colaboratorii au pornit un maraton al aducerii zambetelor pe fata copiilor. Impreuna cu Cornelia Magherescu si „Daruieste din Inima ta” ne-am indreptat catre SCJU. Stiam ca este locul unde astazi trebuie sa aducem zambete si bucurie.Inarmate cu baloane,jucarii si dulciuri am ajuns la micutii internati in SCJU. Pe coridoare o liniste deplina.Cand am ajuns s-a deschis timid o usa si o mogaldeata la vederea baloanelor a inceput sa strige: „Mamaie ne-au adus baloane”!

Usor, usor s-au strans copilasii din toate saloanele, impreuna cu mamicile, bunicile si personalul medical. Pentru cateva minute, suferinta inghetase, durerea disparuse, branulele nu mai erau deranjante. Nu putem descrie in cuvinte bucuria micutilor dar si a mamicilor cand isi vedeau copiii fericiti.

Ne-am despartit cu greu de micuti si ne-am indreptat catre copiii nostri de suflet din localitatea Simnicu de Sus! Copiii sunt lasati in grija bunicilor, acestia facand eforturi foarte mari pentru ai creste. Mamaie Nadia si -a strigat nepoteii la vederea noastra.Intr-o suflare cei mici au venit la noi, bucurosi la vederea jucariilor,tortului si baloanelor.

Ce zi de poveste. Sentimentul ca poti face copiii fericiti nu poate fi descris. Am plecat bucuroase, indreptandu-ne catre o alta actiune.Sportivii clubului B.4.U antrenati de Ionut Rotaru au primit astazi diplome si medalii pentru rezultate si victorii. Micutii fotbalisti erau foarte entuziasti.Isi doresc sa ajunga mari fotbalisti. Mai toti vor sa devina fotbalisti ai Universitatii Craiova.

Aceasta zi trebuie sa fie una importanta pentru noi toti, fie ca suntem adulti, fie ca suntem copii. Am plecat catre alta destinatie: Asociatia de Terapie Integrativa pentru copiii cu autism -DANIEL. Copiii cu tulburari din spectrul autist sunt speciali. S-au bucurat la vederea baloanelor si tortului.

Invata sa-ti traiesti copilaria, caci ea se duce-asa rapid, de n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, când s-a pierdut in infinit.