Spitalul MaDonna Maria in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis si Clubul de Tenis Stanica organizeaza a II-a editie a Turneului National de Tenis pentru copii cu varste cuprinse intre 10-14 ani

0
1611

Spitalul privat MaDonna Maria isi doreste sa continue traditia inceputa cu  “Bursele copilariei “, campanie initiata in trecut care incurajeaza activitatile sportive dar si pe cele in aer liber pentru copii. Noi, cei de la MaDonna Maria, militam pentru dedigitalizare si pentru ca cei mici sa se bucure cat mai mult de perioada magica a copilariei. Pentru acest fapt, consideram sa -i sustinem in toate activitatile sportive asa incat sa se poata dezvolta frumos, armonios, sa cunoasca importanta unui efort depus dar si a implinirilor ce urmeaza dupa acest efort.

Astfel, anul acesta , Spitalul MaDonna Maria in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis ( FRT) si Clubul de Tenis Stanica organizeaza a II-a editie a Turneului National de Tenis pentru copii cu varste cuprinse intre 10-14 ani. Acest turneu este clasificat la Categoria 1 FRT, de o importanta maxima. Pentru a continua traditia, aceasta a doua editie a Trofeului MaDonna Maria Craiova  ii asteapta pe cei mici cu veselie, bunavoie si premii importante.

Turneul “ Trofeul MaDonna Maria, Editia a II-a “ va avea loc la Craiova, la Clubul de tenis Stanica. Copiii iubitori de tenis de camp pot deja sa se inscrie la competitie pe site-ul Federatiei Romane de Tenis.  Prin sustinerea a astfel de activitati si prin incheierea a astfel de parteneriate, ne dorim sa promovam si sa ajutam la descoperirea de noi talente sportive ale celor mici, dar si sa le cultivam pe cele deja existente.

             Copiii au nevoie de toata sustinerea noastra, viitorul nostru al tuturor fiind in mainile lor!

            Consideram ca doar impreuna vom reusi sa descoperim urmatorul Numarul  1 Mondial in tenis! Evenimentul “Trofeul MaDonna Maria, Editia a II-a ” va avea loc in perioada 29.05.2021-02.06.2021 si se adreseaza juniorilor de U14 ani, fete si baieti. Probele desfasasurate sunt cele de simplu, fete si baieti.

            Marimea tablourilor de concurs va fi de cate 16 participanti pentru fiecare categorie, astfel insumand 96 de participanti. Pentru acest eveniment, partenerul nostru, Clubul de Tenis Stanica a pregatit terenuri, cu suprafata de zgura.

            Castigatorii vor fi premiati astfel:

  •              Locul I : Trofeu+ prosop brodat “MaDonna Maria” + Voucher HEAD 900 lei;
  •              Locul II : Trofeu+ prosop brodat “MaDonna Maria” +Voucher HEAD 500 lei;
  •              Locul III : Trofeu + prosop brodat “MaDonna Maria” + Voucher HEAD 250 lei

*Fiecare participant va primi un kit de participare.

Le uram Succes tuturor participantilor si trasmitem multumiri tuturor partenerilor nostri  pentru  realizarea celei de-a doua editii ”Trofeul MaDonna Maria ”!!!”