25 de ani de activitate! 25 de ani alături de comunitate! Una dintre cele mai mari companii producătoare de înghețată din România a făcut donații de peste 300.000 de euro spitalelor din Dolj

0
2326

Compania TOPGEL, producător român de înghețată și sortimente de patiserie aniversează 25 de ani de activitate.
Implicată în foarte multe campanii și proiecte umanitare, TopGel a donat de-a lungul celor 25 de ani sume mari de bani pentru achiziționarea unor sisteme și aparate medicale pentru spitalele din Oltenia dar și pentru cei care au avut nevoie de ajutor ,pentru a le salva viața, multe dintre ele fiind cazuri umanitare.

„Cu o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro în 2019 și cu o capacitate de producție de 100 de tone de înghețată pe zi, TOPGEL este cel mai mare producător de înghețată din România și una dintre cele mai importante companii din județul nostru. TOPGEL se situează în top 3 jucători pe piața de înghețată din România. Compania are în portofoliu peste 50 de sortimente de înghețată și o gamă de napolitane categorie dezvoltată în ultimii ani ca o completare necesară pentru sezonul rece. Acestea sunt realizate la fabrica TOPGEL din comuna Cârcea, în apropierea orașului Craiova, unitate care include 9 linii de producție de înghețată și 6 linii dedicate produselor de patiserie”,ne-a declarat Ion Olaru -director de productie.

„TOPGEL a început în 1994 ca o mică afacere de familie, cu speranță, ambiții și vise mari. Astăzi, după 25 de ani, aniversăm o afacere de succes, care a trecut testul timpului. Din păcate deocamdată nu putem aniversa așa cum TopGel o făcea de fiecare dată, (n.r. Ziua Porților Deschise) dar vă asigurăm că nu vom ezita să marcăm cei 25 de ani de activitate într-un mod inedit. Avem un concurs la care se pot înscrie toți cei care prepară înghețată. Rețeta cu cele mai multe aprecieri va fi produsă de compania noastră într-o ediție limitată, ediție aniversară. Am dovedit că o companie locală poate concura cu marile branduri internaționale și poate crește sănătos, etic și sustenabil”, declară Bianca Popa, Director de Marketing TOPGEL.

Bianca Popa este o tânără ambițioasă care conduce cu succes divizia de marketing a companiei. „Am reușit să terminăm procesul de rebranduire. Trei ani a durat pentru că nu este ușor să faci asta, păstrând bineînțeles și elemente din vechiul brand pentru că oamenii, consumatorii să-și dea seama că suntem tot noi. Mă bucur că am reușit să-l conving pe tata să o facem. Acum ne adresăm și tinerilor, iar înghețata și napolitanele noastre trebuie să fie atractive pentru ei.

În 2019, compania a înregistrat un profit de 3,4 milioane de euro și a contribuit la economia românească cu o sumă de aproximativ 2 milioane de Euro, sub formă de taxe și impozite. De asemenea am realizat investiții de 1.360.000 de Euro în tehnologie și echipamente pentru modernizarea depozitelor frigorifice centrale și a stației de epurare și pentru achiziționarea unui robot de ambalare a înghețatei și lăzi frigorifice noi.

„La 25 de ani, TOPGEL privește cu încredere în viitor. Vom oferi în continuare produse accesibile, dar de bună calitate consumatorilor și vom rămâne un partener de încredere pentru cei peste 20.000 de clienți din întreaga țară. În plus, continuăm investițiile – în ianuarie am achiziționat o nouă linie de producție de napolitane, în valoare de peste 1 milion de Euro, care ne dublează capacitatea de producție. De asemenea, vom continua să ajutăm comunitatea. Ne implicăm în educația tinerilor, oferim burse copiilor buni la învățătură dar care provin din familii sărace. Continuăm proiectele pe sănătate. Am făcut donații de peste 300.000 euro până în acest moment. Contribuțiile TOPGEL din ultimii 8 ani au constat în sprijinirea activităților asociațiilor locale din domeniul sănătății și în dotarea spitalelor prin achiziționarea și echiparea cu aproximativ 50 de echipamente medicale pentru secțiile de Cardiologie, Chirurgie toracică, Chirurgie și Pediatrie Ortopedică, Chirurgie generală, Medicină Internă, ORL, Ortopedie Traumatologie, Oncopediatrie sau Neonatologie.”

Sprijinim comunitatea locală!

„Le mulțumesc colegilor mei și întregului colectiv TOPGEL! Peste 100 de angajați respectă acum normele impuse de actuala situație pandemică. Ținem la oamenii noștri. Suntem aici să producem înghețată și napolitane românești 100 %, să susținem economia locală și să ne ajutăm semenii dacă putem să o facem” declară Bianca Popa, Director de Marketing TOPGEL.

Investitii în tehnologie!

De-a lungul timpului, TOPGEL a investit permanent în tehnologie de ultimă oră pentru a produce și livra produsele TOPGEL la cele mai înalte standarde către consumatori. Tocmai de aceea, compania a investit într-o rețea proprie de distribuție, care în prezent numără 24 de centre și o flotă dedicată formată din 200 auto frigorifice pentru înghețată, 75 autoutilitare pentru produse de patiserie și un camion frigorific.

Alături de comunitate!

TOPGEL a ajutat comunitatea locală din Dolj încă din anul 2002, compania a realizat donații totale în valoare de 345.000 de Euro în domeniile de sănătate și educație.

Concret, compania a achiziționat aparatură medicală pentru sistemul medical de stat din Craiova, a acordat burse pentru elevi și a sprijinit inițiative ale societății civile locale. Cateva exemple din donațiile făcute doar în ultimul an:

„Donațiile realizate de companie în perioada decembrie 2019–ianuarie 2020 în valoare de peste 70.000 de euro includ:
• un incubator și un aparat de ventilație mecanică pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Filantropia din Craiova;
• un defibrilator pentru monitorizare resuscitare cardio-pulmonară și stimulare cardiacă externă și trei stimulatoare cardiace pentru Clinica de Cardiologie a SCJU Craiova.”

 

La mulți ani, TOPGEL! Vă mulțumim în numele comunității!

 

……………………………………………………………………………………………………………….