Tratamente cu laserul Skin Tightening, destinate persoanelor ce nu au nevoie de intervenții chirurgicale tip lifting, în Centrul Medical Dr. Ianoși

0
884

Ziarul Sănătatea: Ne aflăm într- unul dintre cele mai mari centre laser din țară, Centrul medical Dr. Ianoși. De data aceasta ne dorim să aflăm mai multe informații despre procedura realizată cu laserul Skin Tightening!

Centrul Medical Dr. Ianoși: „Skin tighteningul laser este o procedura destinată persoanelor cu laxitate ușoară- moderată , ce nu au nevoie de intervenții de chirurgie plastică tip lifting chirurgical sau de reducere a excesului de piele. Zonele frecvent tratate sunt fața, linia mandibulei, gâtul, brațele, genunchii sau abdomenul central.”

Ziarul Sănătatea: Se știe că după vârsta de 30 de ani, producția de elastină și colagen scade în piele, ducând la apariția de zone de piele laxă la nivelul feței, gâtului si corpului. Ne poate ajuta Skin Tighteninig?

Centrul Medical Dr. Ianoși: „Așa este. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, relieful feței se modifica. După vârsta de 30 ani își fac apariția progresiv ridurile, laxitatea cutanată, volumului pomeților începe să se reducă, se accentuează șanțurile nazogeniene. Producția de elastină si colagen scade în piele, ducând la apariția de zone de piele laxa la nivelul feței, gâtului si corpului. Skintighteningul laser este o procedură destinată acestor persoane cu laxitate ușoară-moderată, ce nu au nevoie de intervenții de chirurgie plastică tip lifting chirurgical sau de reducere a excesului de piele.
Așa cum vă spuneam, zonele frecvent tratate sunt fața, linia mandibulei, gâtul, brațele, genunchii sau abdomenul central.”

Ziarul Sănătatea: Cât dureaza procedura? Câte ședințe sunt necesare?

Centrul Medical Dr. Ianoși: „Durata tratamentului este cuprinsă între 20- 40 minute, variabil în funcție de zonele tratate și de numărul de pasaje efectuate. De obicei, se executa între unu și trei pasaje pe fiecare zona de tratament. Se recomandă între patru și șase sesiuni de tratament, cu pauză de o luna în prima faza a tratamentului, apoi ședințe de întreținere la interval de 3-6 luni.”

Ziarul Sănătatea: În ce constă tratamentul?

Centrul Medical Dr. Ianoși: „Scopul tratamentului este obținerea unei temperaturi de 40-44 grade C la nivelul suprafeței cutanate prin efectuarea mai multor pasaje laser pe o anumită zonă. Aceasta încălzire de suprafață, resimțită de pacient ca o senzație din ce în ce mai intensă de caldură și ușoare pișcături, corespunde unei temperaturi de 65 grade C la nivelul dermului, temperatură la care se produce contracția fibrelor de colagen din piele și scurtarea acestora precum și stimularea fibroblastelor dermice, pentru a produce noi fibre de colagen.”

Ziarul Sănătatea: De ce să alegem o astfel de procedură?

Centrul Medical Dr. Ianoși: „Simplu! Pentru că așa cum povesteam: reduce laxitatea cutanata ușoară-moderată la nivelul gâtului, abdomenului.
Tratamentele repetate pot produce un efect de lifting nonchirurgical.
Perioada de recuperare minimă, doar cu minimă roșeața ce dispare rapid (minute-ore) și există doar un risc minim de efecte secundare, rezultatele fiind durabile, până la 1 an.”

Pentru programări:

  • Centrul Medical Dr. Ianosi – Bd. Carol I nr. 99, Craiova.
  • Telefon: 0351 178 448 | 0251 414 700 | 0723 736 475.
  • Program: Luni-Vineri, Orele: 8- 20