Şi-a deschis porțile Centrul Balnear ”Green House”!

0
7572

Autor: Cristina Cârstea

S-a deschis Centrul Balnear „Green House”- cel mai modern centru balnear de refacere, recuperare și întreținere din Oltenia. Baza de tratament a luat naştere la inițiativa soților Cazacu şi întregeşte marea familie „TopMed Bunavestire”. Aceasta se afla în incinta Hotelului „Green House” Craiova, întinzându-se pe o suprafata de 400 mp. Centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar tratamentele se realizează la recomandarea medicilor specialişti, în urma unor consultații amănunțite şi sub o atentă îndrumare şi supraveghere.

Centrul Balnear „Green House” funcționează ca o baza moderna a unei statiunii turistice! Aceasta se adresează tuturor persoanelor, atât celor care prezintă o anumită afecțiune şi vin pentru tratament, cât şi celor care îşi doresc să-şi mențină starea de sănătate pentru cât mai mult timp. Clienții pot beneficia de servicii fie contra cost, fie pe baza tichetelor de vacanță. De asemenea, centrul este în contract cu CAS, persoanele asigurate beneficiind de aceste servicii gratuit.

„Centrul balnear aparține marii familii „Top Med Bunavestire. Este situat în centrul Craiovei, în cadrul complexului „Green House” și se adresează unui alt segment de pacienți. Aici efectuăm procedurile pe care le efectuam deja și in celelalte spitale de recuperare și în plus avem un nou concept, acela ca omul, după ce se recuperează, trebuie să își păstreze sănătatea, sa se întrețină și să aibă o viață mai bună pentru cât mai mult timp. La noi numărul de proceduri efectuate nu este de 2 sau 3, așa cum este în stațiuni. Aici, după ce pacientul este consultat de către medic, acesta efectuează  4 sau 5 proceduri cunoscute, plus proceduri balneare, proceduri care nu există toate la un loc decat in spitalele noastre”, ne informează dr. Doina Cazacu

Centrul balnear pune la dispozitie:

– consultații de specialitate
– ozonoterapie
– băi cu CO2, sulf, plante şi jacuzzi
– mofete cu CO2
– bai cu nămol, împachetări cu nămol,
– masaj terapeutic, anticelulitic, de relaxare şi reflexoterapie
– curent diadinamic, interferențial, tens, galvanic şi electrostimulare
– tratament laser, ultrasunet, unde scurte şi drenaj limfatic
– împachetari cu parafină, MDF
– salină, aerosoli şi biosaună
– kinetoterapie şi fitness

„Avem două sali de kinetoterapie si aparatura de fitness astfel încât cei ce vin la noi isi pot întreține sănătatea și preveni anumite afecțiuni. Aici pot beneficia si de ozonoterapia care este foarte căutată şi care dă rezultate, dar si de masaj anticelulitic. Pentru a putea veni aici nu trebuie să suferi de o anumită afecțiune, ci pur și simplu pentru a arăta şi a te simți mai bine și pentru a-ti menține sănătatea cât mai mult timp”- afirma dr. Doina Cazacu

Directorul „Top Med Bunavestire” Nicolae Cazacu:

„Lucrările au fost efectuate într-un timp foarte scurt, de numai șase luni. Am deschis acest centru balnear deoarece am dorit să venim în întâmpinarea oamenilor și în satisfacerea nevoilor lor. Spre deosebire de celelalte stațiuni, noi oferim acestora posibilitatea efectuării unor investigații amănunțite, un tratament complet și la același preț ca la celelalte stațiuni, doar că în condiții mai bune si mai moderne.

Aici avem o echipă de medici foarte bună echipă care pune în aplicare  rezultatele obținute în cadrul bazelor de tratament de pe lângă spitalele de recuperare. Dacă pacienții prezintă boli acute și nu se încadrează în tratamentul din această bază, atunci aceștia sunt trimiși la spitalele noastre, urmând ca după aceea să revină pentru întreținere și refacere la centrul balnear de aici”

Directorul Nicolae Cazacu a mai precizat:

„Pacienții se pot caza în cadrul hotelului, fie pe baza tichetelor de vacanță, fie în baza unor sume modice. Pacientul poate veni aici în orice zi și poate fi consultat chiar dacă programul de la centrul balnear s-a terminat. Acesta va fi consultat la Spitalul de Recuperare „Top Med Bunavestire” și se va face fișa de tratament dupa care poate veni aici sau invers”- afirmă directorul „Top Med Bunavestire” Nicolae Cazacu

Soții Cazacu mărturisesc că, atunci când au deschis centrele „Top Med Bunavestire” nu s-au gândit că vor ajunge până aici. Totul a început în urmă cu 22 de ani, odată cu deschiderea Policlinicii „Top Med Bunavestire” şi spun că echipa de medici si colectivul au jucat un rol deosebot de important:

„Avem medici care lucrează cu noi încă din momentul deschiderii policlinicii și cu toti am înțeles că trebuie să lucrăm în echipă pentru a oferi servicii de calitate. Toată lumea a contribuit de-a lungul timpului la succesul acesta și la ceea ce este astăzi. Motivul pentru care am continuat investițiile a fost acela de a vedea rezultatele pacienților și de a ne bucura de mulțumirile lor. Datorită rezultatelor pe care le obține aici pacienții vin din aproape toate zonele țării”