Serviciile de Medicină Internă și Cardiologie- spitalizare de zi sunt două dintre serviciile medicale esențiale oferite de Centrul Phoenix Medicover

0
2016

Ziarul Sănătatea: În ce constau aceste servicii și când este recomandat să apelăm la ele?

Centrul Medical Phoenix- Medicover Craiova: „Medicina Internă este una din specialitățile medicale ce te pot ajuta să afli care este cauza simptomelor pe care le resimți. De multe ori, acesta este și primul pas pe care îl ai de făcut atunci când simptomele sunt incerte, vagi sau nu sunt asociate neapărat unui organ.”

Ziarul Sănătatea: Când să ne programăm pentru un consult de Medicină Internă?

Centrul Medical Phoenix- Medicover Craiova: „Deoarece medicii de medicină internă sunt generaliști, aceștia pot diagnostica o gamă extinsă de afecțiuni medicale, precum:
• Afecțiuni respiratorii
• Afecțiuni hepatice
• Afecțiuni renale
• Afecțiuni ale sângelui
Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de afecțiuni ce pot fi diagnosticate în cadrul unui consult de medicină internă. „

Ziarul Sănătatea: Ce simptome te aduc la o consultație de Medicină Internă?

Centrul Medical Phoenix- Medicover Craiova: „In general, te adresezi unui specialist în Medicină Internă atunci când nu știi exact care este natura simptomului și nici nu poți asocial simptomul vreunui organ al corpului. Febra este, de exemplu, un simptom ce poate fi dianosticat în cadrul unei consultații de Medicină Internă, deoarece uneori poate indica o răceală, iar alteori o inflamație, leziune sau infecție la nivelul corpului.
De asemenea, o durere abdominală fără localizare exactă este tot un simptom ce te poate determina să te programezi pentru o consultație de medicină internă.

Modificări în ceea ce privește culoarea scaunului sau a urinei, distensia abdominală/balonarea sau diferite dureri difuze, ce nu pot fi localizate clar sunt cazuri în care te poți programa la un medic internist.
De asemenea, medicul internist are și competențe în efectuarea de investigații suplimentare, cum ar fi ecografiile.

Dacă acesta nu poate diagnostica exact afecțiunea sau consideră că este nevoie de investigații amănunțite, va face o trimitere către un alt medic de specialitate, cum ar fi un cardiolog, urolog sau neurolog etc, în funcție de natura afecțiunii. În cadrul Centrului Medical Phoenix Medicover, serviciile de Medicină internă sunt disponibile și prin Spitalizarea de Zi.”

Apelează cu încredere la specialiștii Centrului Medical Phoenix Medicover, printr-un simplu telefon la numărul 0351421122.

Echipa de medici de la Medicina Interna

Dr. Papuc Daniela- medic primar medicina internă
Dr. Dumitru Ionica- medic primar medicina internă
Dr. Isidor Dana- Alexandra medic specialist medicina internă

Servicii medicale Cardiologie în regim Spitalizare de Zi, la Centrul Medical Phoenix Medicover

Sănătatea inimii tale este foarte importantă, tocmai de aceea, specialiștii Centrului Medical Phoenix Medicover îți recomandă să îți verifici constant starea de sănătate, prin controale de rutină sau chiar prin serviciile disponibile în cadrul Spitalizării de Zi.

Spitalizarea de zi este alternativa pentru internările de lungă durată. În cadrul acestui departament, poți beneficia de servicii medicale gratuite, decontate CAS, precum consultații și diferite investigații, monitorizarea eficienței unui tratament sau chiar administrarea diferitelor tipuri de tratamente.

Toți pacienții asigurați CNAS pot beneficia de servicii medicale gratuite CARDIOLOGIE, în limita plafonului disponibil. Ceea ce trebuie menționat este faptul că internarea în cadrul Spitalizării de Zi nu durează mai mult de 6 ore, ceea ce înseamnă că pacientul se poate întoarce acasă în cel mai scurt timp, cu un diagnostic exact și cu un plan de tratament recomandat de medicul de specialitate.

Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile medicale de Cardiologie din cadrul Spitalizării de Zi și echipa medicală ce are grijă de sănătatea ta, ne poți contacta la numărul de telefon 0351421122.

Echipa de medici de la Cardiologie

Dr. Stoianovici Radu- medic specialist cardiologie
Dr. Stanciu Carmen- medic specialist cardiologie
Dr. Mihăilescu Bencea Oana- Maria- medic primar cardiologie
Dr. Grecu Alina- medic specialist cardiologie