Dentpriority a inaugurat cea de-a 4-a clinică stomatologică din Oltenia! Aceasta și-a deschis porțile în orașul Slatina, județul Olt

0
2814

Povestea DENTPRIORITY a început în anul 1995 când Dr. Radu Anghelina, a luat inițiativa de a aduce pe piața din Craiova servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internaționale. Atunci a fost deschis primul cabinet stomatologic in care s-au efectuat lucrari dentare din portelan in Oltenia.

Tehnologia de ultimă oră, certificările anuale ale echipei de specialiști pregătiți la cel mai înalt nivel și serviciile premium reprezintă piatra de temelie a clinicilor DENTPRIORITY și motivul pentru care compania a avut parte de stabilitatea constantă de-a lungul anilor. Dorința de a răspunde oricarui tip de nevoie stomatologică a motivat echipa condusă de dr. Anghelina să se pregătească la standarde internaționale printr-un set complet de soluții, o echipă specializată în toate ramurile medicinei dentare și servicii certificate și recunoscute la nivel mondial. Odată cu inaugurarea clinicii din Slatina a fost demarată și campania “Fă-ți bine și faci bine”, campanie menită să susțină educația copiilor. O parte din încasările obținute în această lună în clinică vor fi donate Grădiniței cu program prelungit nr. 8 din Slatina.

Echipa medicală DentPriority duce, de peste 28 de ani, arta stomatologiei din Oltenia pe cele mai înalte culmi ale tehnologiei. În acest moment de aceste servicii medicale pot beneficia cei din Craiova, Băilești, Caracal și începând de ieri și Slatina.

La deschiderea clinicii din Slatina, fondatorul proiectului Dentpriority, dr. Radu Anghelina a declarat: „Inaugurăm, alături de dumneavoastră, a patra clinică din proiectul DENTPRIORITY, un proiect care a început în urmă cu cu 28 de ani în urmă. Un proiect care a început în Craiova, unde am fost primii care au adus fațete de porțelan în Oltenia. Proiectul nostru a continuat în permanență să se dezvolte, iar ceea ce ne-a ghidat în permanență a fost profesionalismul, un lucru bine făcut.

Prioritatea noastră a fost și va rămâne pacientul. Încercăm întotdeauna să creăm zâmbete perfecte și acest lucru îl facem împreună cu o echipă pe care am sudat-o de-a lungul anilor. DENTPRIORITY înseamnă pentru noi o mare familie, formată din colegi tineri, colegi cu experiență, fiecare cu o specializare, capabili de lucrul în echipă care ne ghidează în permanență. Clinica din Slatina eate dorata cu aparatură de ultimă generație, cu medici bine pregătiți, cu medici care au calificări interne și internaționale. Oferim toate serviciile stomatologice, începând de la cei mai mici pacienți până la cazurile cele mai complexe”.

Managerul DENTPRIORITY, Daniela Roman, a declarat celor prezenți că odata cu inaugurarea clinicii din Slatina va fi demarata și campania „Fă-ți bine, faci bine” campanie de care vor benefia copiii de la Grădinița cu Program Prelungit, nr. 8 din Slatina. 10% din încasările clinicii în luna februarie vor fi ajunge la Grădinița nr. 8 pentru a completa necesarul educațional al copiilor. Prevenția, educația și zâmbetele perfect sănătoase sunt prioritățile lanțurilor de clinici de stomatologie și implantologie DENTPRIORITY. „

Alături de colectivul de medici generalişti se află o echipă de doctori specialişti stomatologi care asigură întreaga paletă de discipline dentare: implantologie, protetică, ortodonţie, parodontologie, chirurgie oro-maxilo-facială, endodonţie.

Medicul Chirurg Rădulescu Cicerone a declarat celor prezenți: „Clinicile DENT PRIORITY nu vand servicii medicale, ci propun solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte. Cei care trec pragul clinicilor noastre beneficiază de tratamente pentru care se investeste permanent în echipamente și tehnologii de ultima generație în vederea diversificării portofoliului de servicii.”