Astăzi a fost inaugurată cea mai mare farmacie ce aparține lanțului de farmacii Al Shefa

0
2774

Având un portofoliu vast de produse si servicii farmaceutice la prețuri accesibile pentru toate categoriile de pacienți, farmaciile Al Shefa vin aproape de casa dumneavoastră.
Farmacia Al Shefa și-a deschis porțilele în Calea Bucuresti, bloc A22 parter (fosta cofetărie Rio). Toți cei care au intrat încă de la primele ore ale dimineții în farmacie ne-au declarat: “Suntem mulțumiți de serviciile oferite de farmaciștii Al Shefa, dar și de prețurile accesibile practicate în aceste farmacii.”

Viorela Țârcomnicu, managerul farmaciilor, a declarat pentru Ziarul Sanatatea: “Punem pe primul loc interesul tuturor celor care calcă pragul farmaciilor noastre. Le-am explicat celor din echipă că nu trebuie să conteze “cantitatea” ci “calitatea” în farmaciile Al Shefa. În acest moment, această farmacie este cea mai mare din lanțul nostru. Mai mult decât atât, am adus în același spațiu și Al Shefa Bebe. Aici puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru copilașii dumneavoastră. Avem promoții zilnice, programul îl vom adapta în funcție de solicitările pacienților, iar astăzi, la deschidere, toată lumea primește cadouri și baloane. Micuții care ajung în farmacie cu părinții sau bunicii se vor întâlni cu personajele preferate din desene animate. Noi suntem aici pentru că ne dorim să fiți sănătoși. Mulțumesc în numele colegilor Al Shefa tuturor pacienților. Să fiți sănătoși!”