Zâmbetul și bucuria din ochii unui copil valorează cât lumea întreagă. În campania „Te vrem un copil sănătos pentru a putea merge la școală” astăzi am împărțit ghiozdane, dulciuri și alimente copiilor care au nevoie de ajutorul nostru

0
1203

13 septembrie a fost prima zi de școală . Momentul care ar fi trebuit să fie o bucurie, a găsit mulți copii, din familii defavorizate, nepregătiți pentru acest start.Noi cei din Asociatia Ziarul Sanatatea si “Dăruiește din inima ta “ încercăm să oferim o sansă la educație și la sănătate.Am demarat campania “ Te vrem un copil sănătos pentru a putea merge la școală”. Campania
noastră este orientată către copii și tineri, în special din mediul rural, pentru a le oferi bunuri de necesitate imediată în susținerea parcursului lor educațional.


“Credem cu tărie că educația este baza societății, iar abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. După un an pandemic lipsurile sunt și mai mari, lipsurile educaționale, dar și cele financiare. În familiile sărace, marginalizate, sunt mulți copii care vor să meargă la școală, însă părinții sau bunicii nu îi pot susține nici măcar cu acel ghiozdan minimal, nu au caiete, creioane, instrumente de scris… Toti acești copii au nevoie de ajutorul nostru.


„COPIII SĂRACI ÎNCEP ŞCOALA FĂRĂ RECHIZITE”
Sunt doar câteva din multitudinea de titluri pe care le vedem pe primele pagini ale ziarelor în fiecare an, în apropierea deschiderii noului an şcolar.
Un vechi proverb spune că este mult mai bine să previi decât să combaţi, motiv pentru care anul acesta am hotărât, împreună cu echipa noastră, să dăm o mână de ajutor copiilor din familiile sărace pentru a preveni situaţiile umilitoare în care au fost puşi la începutul fiecărui an şcolar.
Aşa cum am observat de-a lungul timpului, copiii sunt bucuroşi şi recunoscători când primesc ceva în dar şi se simt mai motivaţi să ducă o sarcină la bun sfârşit.”


Mulțumim din inima tuturor colaboratoriilor nostri :TopGel,Doni Trade,Recon,Mobconfort,Ruris,Moviplast,Iuliana Cernea,,Terpeziceanu Claudiu și Raluca,Cocoșilă Ionuț Claudiu,Andreea Elena,Fundatia Anya