Sars-Cov 2 face o nouă victimă în rândul cadrelor medicale-Florin Cazacu, asistent medical al Spitalului de Neuropsihiatrie a decedat!

0
13918

Florin Cazacu in varsta de 45 de ani, asistent medical in cadrul spitalului de Neuropsihiatrie a decedat in urma infectiei cu Sars-Cov2.

Contactata conducerea spitalului aceasta ne-a declarat: „Florin nu a prezentat niciun simptom, nu-l stiam sa fi suferit vreodata de vreo boala, era un coleg vesel si foarte iubit de noi toti. Si-a luat concediul de odihna si a plecat la mare cu familia. Pe drum i s-a facut rau, dureri in gat si febra. A sunat-o pe directorea medicala, aceasta spunandu-i sa se opreasca la cel mai apropiat spital. A ajuns la spitalul din Medgidia si in urma agravarii starii de sanatate a fost transferat la Constanta. Boala a actionat violent, Florin a pierdut lupta cu viata in cursul zilei de ieri. Familia a fost si ea testata, sotia si cei doi copii sunt si ei pozitivi. Sotia lui Florin este asistenta medicala la Spitalul Victor Babes din Craiova, declara Anca Tudor-manager al Spitalului.

„Colectivul Clinicii 2 Psihiatrie Craiova isi ia astazi ramas bun de la colegul, asistent Florin Cazacu, un om deosebit, dedicat meseriei sale care a platit tributul suprem in lupta cu adversarul tacut si perfid al zilelor noastre. Unul dintre noi a pierdut lupta cu virusul, dar noi n-am pierdut razboiul, vom ramane uniti, luptand ca sacrificiul lui suprem sa nu fi fost in zadar! Si daca ar trebui sa invatam ceva din aceasta drama, ar fi sa incercam sa ne pastram ratiunea in aceste zile tulburi in care apar din ce in ce mai multe informatii false, contradictorii, teorii conspirationiste care duc la dezbinare, neincredere si ura. Virusul exista, e imprevizibil si face victime, indiferent de varsta, stare de sanatate si meserie! Sa alegem libertatea de a fi prudenti si echilibrati, cu constiinta unei conduite care poate proteja sau dimpotriva, poate distruge vieti! Condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!“ colegii lui Florin!