Policlinica „Investigații ALEXMED” Slatina- seriozitate, încredere şi servicii medicale la cele mai înalte standarde

0
14184

Autor: Cristina Cârstea

Policlinica a luat naştere în urmă cu doi ani din dorința de a le oferi pacienților o gamă variată de servicii medicale, efectuate de o echipă de profesionişti. Cadrul în care se desfăşoară activitatea este cald şi primitor, iar pacienții se bucură de toată grija şi atenția personalului medical, dar şi de un diagnostic rapid şi sigur.

Policlinica Alexmed dispune de următoarele specialități medicale:

– Medicină Internă
– Oftalmologie
– Neurologie
– Psihiatrie
– ORL
– Ortopedie
– Medicina muncii
– Explorări
– Ginecologie

În cadrul policlinicii, pacienții pot realiza fişe medicale pentru obținerea sau schimbarea permisului de conducere şi a permisului de port armă. De asemenea, aici se pot efectua dosare medicale pentru angajare, consultații medicale de specialitate şi o evaluare psihologică precisă.

„Pacienții sunt foarte mulțumiți de serviciile noastre! Atunci când ne contactează, avem grijă ca de fiecare dată să le oferim informații corecte şi să găsim împreună ei cele mai bune soluții pentru toate problemele lor. Specialitatea cu cea mai mare adresabilitate este Ginecologia. De asemenea, există o cerere foarte mare pentru realizarea fișelor medicale în vederea schimbării permisului auto.”-Policlinica Investigații Alexmed

Pentru a veni în sprijinul pacienților, la începutul anului a fost deschis un laborator pentru efectuarea analizelor medicale. Aparatura utilizată este performantă, laboratorul fiind acreditat renar. O echipă de medici, chimişti şi biologi asigură pacienților analize extrem de precise. Aici sunt efectuate numeroase tipuri de analize, motiv pentru care laboratorul se bucură de toată aprecierea pacienților.

Recoltarea probelor se poate face atât în cadrul Policlinicii Investigații Alexmed situată în Slatina, str. Aleea macului, nr. 2, bl. 2, Sc. A, Ap. 15, cât şi în cadrul laboratorului din Slătioara, str. Unirii, nr. 5.

Policlinica şi laboratorul se află în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, pacienții beneficiind astfel de gratuitate în baza biletului de trimitere.

Activitatea se desfăşoară de luni până vineri, între orele 08:00-19:00, iar pacienții se pot programa la unul dintre numerele:
0349 883 036- policlinică
0349 402 725/ 0744 995 581- laborator

Policlinica Investigații ALEXMED