“Alege sa fii sanatoasa si frumoasa“ o campanie sustinuta de Centrul de Remodelare Corporala Startway by Simona Chelaru

0
1507

În cadrul centrului STARTWAY by Simona Chelaru sunt oferite servicii de nutriție, remodelare corporală și cosmetică facială cu scopul de a oferi cele mai bune rezultate și aduce zâmbetul pe chipul clientelor. Aici fiecare persoană își poate crește încrederea de sine și atinge armonia prin varietatea de terapii integrate.


La STARTWAY by Simona Chelaru sunteți întâmpinate cu soluții personalizate într-o atmosferă relaxantă. Prin nutriție sunt acoperite servicii precum: consultație nutrițională, educație nutrițională și analiză corporală. Remodelarea corporală cuprinde: masaje anticelulitice, masaj vacuumatic, împachetări corporale, masaje de relaxare șa. Toate acestea au scopul de a oferi o relaxare profundă și accelerare a proceselor de regenerare pentru a se ajunge la o stare de bine totală.


Tratamentele în materie de cosmetică facială puse la dispoziție au rolul de a oferi luminozitate tenului și de a activa metabolismul celular.
Serviciile STARTWAY by Simona Chelaru te ajută să obții forma corpului și starea de bine dorite cu ajutorul unei game variate de terapii integrate și tratamente de ultima generație. Aici te vei bucura de relaxare, atenție și armonie.


Serviciile pe care le oferă Salonul Startway By Simona Chelaru: Vaccum, Dermocell, Electrostimulare, Criolipoliză, Cavitație, Radiofrecvență, Împachetări în capsula Spa, Cosmetică facială, Epilare definitivă, Drenaj limfatic, Tratamente pentru scoaterea vergeturilor, Liposonix, Hifu facial, Coafură.