La aniversarea celor 8 ani de existență, Spitalul MaDonna Maria organizează un turneu national de tenis destinat copiilor cu vârste între 10-14 ani!

0
4431

Spitalul MaDonna Maria Craiova- singurul spital privat de obstetrica-ginecologie din sud-vestul tarii, acreditat si clasificat de catre Minsiterul Sanatatii si AMNCS, celebreaza 8 ani de existenta!

Spitalul Madonna Maria incurajeaza activitatile sportive, dar si pe cele in aer liber, destinate copiilor, continuand anul acesta campania „Bursele Copilăriei” cu  Turneul Național de Tenis-„Trofeul MaDonna Maria”, organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis si Tenis Club Stanica. Turneul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsa intre 10-14 ani si va avea loc in Craiova, la Clubul de Tenis Stanica.

 

„Sunt 8 ani in care am devenit mai buni, in care am fost martorii atator minuni, in care Dumnezeu ne-a aratat ce inseamna dragostea si implinirea in fiecare zi. Ne-am consolidat echipa, pozitia in intreaga zona de sud-vest a tarii, ne-am marit echipa, dar si portofoliul de servicii si protocoalele medicale. Am construit relatii interumane puternice, bazate pe incredere si respect, intre toti membrii echipei noastre, dar si in relatiile cu pacientele.”, afirmă Alexandra Preda, manager general Maternitatea MaDonna Maria

Campania „Bursele copilăriei” continuă şi anul acesta cu Turneul Național de Tenis pentru copii „Trofeul MaDonna Maria”

„Am vazut rezultate fantastice ce apar in momentul in care lucrăm ca un tot unitar! Suntem o familie mare si frumoasa! Asa ne place sa ne numim, iar impreuna vom reusi sa realizam tot ce ne-am propus! Ne dorim sa continuam traditia inceputa cu “Bursele copilariei“, campanie initiata anul trecut şi care are ca scop incurajarea desfăşurării activitatilor in aer liber destinate copiilor.

Spitalul MaDonna Maria militeaza in continuare pentru dedigitalizare si pentru ca cei mici sa se bucure cat mai mult de perioada magica a copilariei. Astfel, anul acesta, organizam in parteneriat cu Clubul de Tenis Stanica si Federatia Romana de Tenis (FRT) un Turneu National de Tenis pentru copiii cu varste cuprinse intre 10-14 ani. Turneul “Trofeul MaDonna Maria“ va avea loc la Craiova, iar copiii iubitori de tenis de camp, se pot inscrie in competitie pe site-ul Federatiei Romane de Tenis.”, ne informează Alexandra Preda, manager general Maternitatea MaDonna Maria

Castigatorii vor fi premiati!

Locul I: Trofeu + Prosop personalizat + Voucher HEAD 500 lei;
Locul II: Trofeu + Prosop personalizat + Voucher HEAD 300 lei;
Locul III: Trofeu + Prosop personalizat + Voucher HEAD 200 lei
Fiecare participant va primi la inscriere un kit de participare, iar evenimentul va fi marcat si prin Petrecerea Jucatorilor, ca va avea sambata seara, 09.11.2019.

„Copiii au nevoie de toată susținerea și de tot sprijinul nostru!”

„Prin sustinerea a astfel de activitati si prin incheierea a astfel de parteneriate, ne dorim sa promovam si sa ajutam la descoperirea de noi talente sportive in randul celor mici, dar si sa le cultivam pe cele deja existente. Copiii au nevoie de toata sustinerea noastra. Pentru copiii nostri, noi ca parinti, suntem ceva atat de inalt, aproape de Divin, incat merita sa le oferim imprejurarile necesare pentru a se dezvolta armonios si pentru a descoperi si inlesni noi deprinderi. Doar impreuna vom reusi sa descoperim urmatorul Numarul  1 Mondial in tenis!”, spune Alexandra Preda, manager general Maternitatea MaDonna Maria