Întreaga echipă a Ziarului Sănătatea face o reverență în fața dumneavoastră, a cititorilor, a celor care ne acordați încrederea!

0
981

Am trecut printr-o perioadă grea cu toții.  Noi cei de la Ziarul Sănătata vă mulțumim pentru că ne sunteți alături, că ne citiți articolele și aveți încredere în noi!

Echipa noastră se străduiește să publice articole bine documentate, interesante și care vă pot fi de folos. Ne bucurăm că Ziarul Sănătatea a devenit o platformă online importantă pentru Craiova, Dolj și Oltenia, unde dezbaterea este deschisă pentru oricine își exprimă opiniile într-un mod civilizat. Vă avem alături și pe pagina de facebook și acum și pe Instagram. Cred că întreaga echipă trebuie să facă o reverență în fața dumneavoastră, a celor care ne citiți și ne acordați încrederea! Într-o redacție viața este extrem de agitată. În cursa nebună după obținerea de informații, de multe ori uităm să ne oprim o secundă și să ne gândim mai mult la dumneavoastră, la cei care ne dați puterea să mergem mai departe în această aventură numită „jurnalism de sănătate”. Am realizat că de acum încolo va trebui să găsim resursele de timp pentru de a discuta mai mult cu cititorii pentru a afla ce anume doriți să citiți în paginile publicației noastre.

Fără discuție, noi echipa Ziarului Sănătatea mulțumim și oferim toată considerația colaboratorilor noștri care pe tot parcursul acestei perioade foarte dificile ne-au fost alături! Am fost în mijlocul acțiunilor, am susținut prin campanii umanitare personalul medical din linia întâi, ne-am implicat în acțiuni caritabile pentru cei aflați în dificultate. Cu toate astea, cred că trebuie să muncim mai mult pentru a ne ridica la înălțimea pretențiilor dumneavoastră și pentru a vă răsplăti loialitatea.

Încrederea pe care ne-o acordați ne obligă și mai mult pe viitor. Va trebui să fim din ce în ce mai buni. Să vă oferim știri în exclusivitate, analize de anvergură, sfaturi de investiții, reportaje și investigății.Tot ce pot să vă promit, este că vom face toate eforturile de a menține publicația noastră la cele mai înalte standarde. Vom continuă să ne întărim și să vă oferim informație de cea mai bună calitate.

Vă mulțumesc!

Alina Trană, redactor-șef Ziarul Sănătatea.ro

Daca doriți să aflați cele mai noi informații din domeniul sănătății nu uitați să dați follow pe: