In Spitalulul TopMed Buna Vestire – Complex Panoramic Calafat vin sa se trateze pacienti din toata tara. Acesta este considerat: ”stațiunea de acasa”

0
4750

Gazda noastra dr.Mihaela Gorgan-directorul Spitalulul ne insoteste in spital. Emotionata ne-a declarat ca de 8 ani acest spital este a doua casa. ”Nimic nu poate fi mai minunat decat sa vezi pacienti multumiti. Vin din toata tara. Avem conditii ca intr-o statiune de profil.Pacientii sunt in siguranta.Am investit in materiale,dezinfectanti,masti etc. Toate saloanele si cabinetele sunt dezinfectate zilnic cu Ozon si raze UV”.

”Investim in permanenta in Sanatate, echipamente, tratamente, specializari si tehnologii medicale, pentru a oferi pacientilor nostri, servicii medicale de top, indiferent de buget sau clasa sociala,” declara dr.Glavan.
Masa este servita in fiecare camera. Desi avem un restaurant mare, nu riscam. O sa servim masa cand se incalzeste ,in terasa.Avem o terasa foarte frumoasa, intr-un cadru natural exceptional.”

Am intalnit pacienti multumiti de conditiile din Spital, pacienti care ne-au declarat cu lacrimi in ochi ca au venit aici in scaun cu rotile si acum se pot deplasa singuri.

”Ne simtim aici ca intr-o statiune balneara! Am venit de 13 ori. Eu am facut accident vascular.Acum pot merge singur. Personal pregatit, conditii hoteliere foarte bune, curatenie, ne simtim in siguranta, suntem testati, nimeni care este pozitiv nu intra-n spital, aparatura de ultima generatie, piscina interioara in care putem invata sa mergem mai usor si un peisaj foarte frumos. Dunarea curge pe la geamul nostru am putea spune “
Un cadru natural unic. Un spital care își desfășoară activitatea în Complexul Hotelier Panoramic din orașul Calafat, pe malul stâng al Dunării în vecinatatea portului. Aici vin să se trateze oameni din toate colțurile tarii. În toată România s-a auzit de condițiile foarte bune în care sunt tratați pacienții aici. Tratament cu nămol, salinoterapie, băi mofete, mesaj terapeutic – sunt doar câteva dinte procedurile de care beneficiază cei care ajung aici.


Aici, pacienții beneficiază de o gamă largă de proceduri şi tratamente, iar aparatura folosită este de ultimă generație. O echipă tânără de specialişti are grijă să satisfacă nevoile tuturor pacienților şi să le redea acestora starea de bine. Pacienții sunt extrem de mulțumiți de serviciile oferite în cadrul centrului balnear şi revin de fiecare dată spunând că aici se simt „ca într-o mare familie”, iar rezultatele tratamentelor sunt extraordinare.

”De 8 ani fac recuperare in Spitalul Topmed Calafat si am facut mari progrese.Cand am ajuns aici nu puteam sa-mi misc mana si piciorul. Tinerii kinetoterapeutii au avut multa rabdare si au luptat impreuna cu mine pentru a putea sa nu fiu dependenta de cineva. Sunt foarte multumita.De-abia asteptam sa venim la recuperare. Ne simtim ca intr-o statiune,” ne-a declarat o pacienta aflata astazi in Spital.


O alta pacienta ne-a declarat : “Am venit pentru probleme la picioare. Am beneficiat de toate procedurile. M-am simțit foarte bine după tratament. S-au văzut îmbunătățiri după ce am plecat de aici. Anul acesta am venit împreună cu soțul, l-am convins să venim amândoi. Am ajuns aici la recomandarea mai multor prieteni din Slatina. Un avantaj este ca baza de tratament este foarte aproape de noi și facem toate procedurile într-o singură clădire. Personalul este excepțional. Simțim că ne videcam atunci când avem parte de o vorba buna. Am venit pentru două săptămîni si o sa revin de fiecare dată”, mărturisește pacienta.”


Directorul Spitalului TopMed Calafat ne-a declarat ca in Spital exista un bazin functional. ”Pacientii fac recuperare in apa.Invata sa mearga din nou.Am achizitionat si un scripete,cu care ne ajutam pacientii aflati intr-o stare grava sa intre in bazin”. Conceptul Unic “TopMedBunaVestire -toate procedurile balneare intr-un singur loc “ ofera garantia calității actului medical prin cele mai înalte punctaje si acreditări CAS/ANMCS precum si a unei Echipe Medicale ce colaboreaza pentru sanatatea și siguranta pacientilor.


În zona de electroterapie exista un aparat TECAR, un laser ultrasunet și toată gama de aparate electrice ce folosesc curent galvanic, curent diadinamic, curent tens, curent travert, electrostimulare şi curent interferential. Aceşti curenți tratează o gamă largă de afecțiuni precum gonartroză, discopatie cervicală, lombară şi spondiloză.


“Procedurile pe care noi le facem aici sunt recomandate de către medic, iar de obicei pacienții vin o dată la 6 luni. Există însă și cazuri în care pacienții pot veni mai devreme, cum ar fi în cazul unui accident vascular cerebral, în urma căruia medicul îi recomandă un set de proceduri mai devreme decât este cazul.”, ne-a declarat dr. Mihaela Glavan


Pentru programari :
Spitalul „Top Med Buna Vestire” Craiova
Telefon: +40 251 463 311
Adresa: Strada Morii, nr 33, Craiova, Dolj

Hotel „Green House” Craiova
TOP MED BUNA VESTIRE – CALAFAT-Tel. programari: 0769047898; 0251/232960

Policlinica TopMed Bunavestire-Calea Unirii nr. 90, Craiova, Dolj
Programari consultatii:
+40351.420.992
+40769.050.740
+40251.524.078
Programari radiologie:
+40785.255.810
Programari analize de laborator:
+40785.255.803