Testarea genetica prin REAL-TIME qrt-PCR pentru detecția cantitativa a Covid-19 (Sars – Cov – 2) in regim cu plata

0
4964

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, prin Laboratorul de Genetica Medicala al Centrului Regional de Genetica Medicala Dolj (CRGM DJ) demareaza programul de testare la cerere, in regim cu plata, pentru detectia infectiei cu COVID -19 prin metoda RT-qPCR.

20 este numarul maxim de cazuri ce pot fi programate pe zi pentru a nu afecta procesul de testare a cazurilor eligibile a fi testate prin Programul National

Testul va fi disponibil numai cu programare, iar rezultatele vor fi transmise prin email, la adresa mentionata de catre solicitant și raportate către DSP, conform legislației în vigoare, indiferent dacă sunt negative sau pozitive. Timpul de eliberare al rezultatelor este de aproximativ 24 ore de la momentul recoltării.

Costul unui test Real Time PCR este de 200 RON.

Programarea se poate face telefonic în intervalul 700– 2000 la numărul 0739000004.
Pentru validarea programării trebuie efectuată plata contravalorii testului în maximum 24 ore de la momentul programării telefonice, NU MAI TÂRZIU de ziua anterioară recoltării.

Plata taxei de testare se va efectua la Biroul de Internări situat în holul central al Policlinicii (Ambulatoriului) SCJU Craiova.

Recoltarea probelor se va efectua conform planificării, între orele 700 – 730 si 1100 – 1200, în cortul amenajat in fața Policlinicii (Ambulatoriului) SCJU Craiova.

Rezultatele vor fi emise in 24h de la momentul recoltării in limba romana si /sau engleza (la cerere).