In Dolj au ajuns cele 975 de doze de vaccin solicitate in ultimele zile ale acestui an. Vaccinarea va fi reluata dupa 4 ianuarie 2021

0
779

In aceasta dimineata a inceput vaccinarea cadrelor medicale din SCJU Craiova si Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie. Managerii celor doua spitale dar si cadrele medicale ne-au declarat ca au așteptat acest moment de 10 luni .

„Sunt fericita, zambesc dar nu puteti vedea de masca. Am asteptat acest moment. Am trecut prin clipe grele,ne-am pierdut colegi, prieteni, pacienti “, ne-a declarat dr. Dana Glavan – sef sectie Psihiatrie 2.

Interviu dr. Dana Glavan – sef sectie Psihiatrie 2

Managerul spitalului Anca Tudor ne-a precizat ca au primit cele 60 de doze solicitate pentru cele 2 zile: 30 si 31 decembrie. „Acesta este singurul mod de a scapa, am trecut prin clipe grele cu totii”, a declarat managerul Anca Tudor.


Laurentiu Ivanovici – managerul SCJU Craiova a primit cele 370 de doze solicitate. Primii vaccinati au fost cei din linia 1. „Personalul din UPU, ATI, Laboratorul de Genetica a avut prioritate. Speram ca pana la sfarsitul zilei in jur de 200 de cadre medicale sa fie vaccinate”.

Dr. Iuliana Manea coordonator DSP Dolj a declarat pentru ziarul nostru ca toate unitatile medicale suport Covid din Dolj au primit dozele solicitate. Cei care se inscriu pe platforma online vor fi vaccinati in centrul DSP organizat la Centrul Militar. Aici s-au inscris medicii de scoli, cadre medicale din mediul privat si farmacisti. In acest moment exista o intarziere de 48 de h pana se face inregistrarea efectiva pe platforma. Sunt sincope inerente unui astfel de inceput in forta, dar sunt convinsa ca vor fi remediate”, a declarat dr.Manea.

Dr. Iuliana Manea coordonator DSP Dolj