Daruim din suflet copiilor care au nevoie de ajutorul nostru! Vom continua impreuna si in anul 2021. La multi ani!

0
1568

Am incheiat anul alaturi de oameni care au nevoie de ajutorul nostru. Aceeasi Cornelia Marghirescu cea pentru care nu exista „nu se poate” mi-a povestit cazul unei mame din localitatea Mischii -Dolj care si-a crescut singura cei 6 copii. Ionela Nistor este o mana de om ,are 38 de ani si a facut tot posibilul sa-si creasca copiii punand pe primul loc, educatia acestora. I-a fost foarte greu dar nu s-a dat batuta. Au ajutat-o doua surori din Craiova care n-au dorit sa-si decline identitatea.


R.”Am gasit-o pe Ionela si pe cei 6 copiii care traiau in conditii dificile. Dar nu mi-a venit sa cred cat de mult aceasta mama isi dorea sa-si educe copiii,sa-i duca la scoala. Sora mea a ajutat-o financiar, iar eu m-am ocupat de educatia copiilor. Invata foarte bine. Acesta a fost motivul pentru care am vrut sa-i ajutam cu tablete.Si-au facut singuri cele doua camarute cu mari sacrificii .Ionela si-a lasat copiii cei mici acasa in grija fetei mai mari si a plecat in Spania pentru a strange bani .”Mi-am crescut singura copiii.M-au ajutat aceste doua surori foarte mult. De multe ori mi-a fost rusine.Nu pot sa cer. Imi este greu, dar nu ma las. Cea mai mare dorinta a copiilor a fost sa aiba tablete pentru scoala.

Astazi doi dintre copii au primit tablete. Una dintre tablete a fost oferita micutului Andrei din partea ziarului Sanatatea, cealalta de a fost daruita de catre profesorul de engleza Dumitru Daniel-Liceul Matei Basarab, sorei mai mari, eleva in clasa a 8-a la scoala din Mischii.
Multumim, Corni pentru implicare, daruire. Femeia care nu oboseste niciodata in a face bine, mult bine . La multi ani, dragi cititori!