În cartierul 1 Mai, în incintă fostei fabrici de confecții s-a deschis una din cele mai mari farmacii ce aparține lanțului farmaceutic Al Shefa Farm.

0
2404

Farmaciile „Al Shefa” continuă să aibă cele mai mici prețuri de pe piată chiar dacă prețul la unele produse farmaceutice a crescut la nivel mondial. Deși producătorii au ridicat prețul comparativ cu ceea ce era înainte de pandemie, farmaciile „Al Shefa” pun pacientul pe primul loc și mențin prețurile mici. Administratorul farmaciilor, Viorela Tarcomnicu, spune că se gândește în special la mămici și la bebelușii lor, oferindu-le acestora lapte praf, medicamente și produse pentru îngrijirea corporală la prețuri accesibile. Totodată grijă este îndreptată și către persoanele vârstnice ,multe medicamente solicitate feecvent de acestea își mențin prețurile scăzute.

Farmaciile „Al Shefa” se remarcă prin profesionalismul și calitatea serviciilor acordate, punând mereu pe primul loc nevoile clienților! Societatea „Al Shefa Farm” deține un lanț de peste 30 de farmacii și contribuie permanent la menținerea stării de sănătate a pacienților, continuând să facă performantă de mai bine de 20 de ani. Le transmitem pacienților să între cu încredere în Farmaciile „Al Shefa” pentru că în mod sigur nu vor fi dezamăgiti”, a declarat farmacist-diriginte Liliana Furnică.

Clienții pot afla mai multe informații despre Farmaciile „Al Shefa” și despre prețul produselor accesând link-ul http://al-shefafarm.ro/