“ Este important să avem grijă de imunitatea noastră pentru că stresul este cel mai mare inamic al organismului, al sistemului imunitar in mod special”, declara dr. Mihaela Rosianu -medic nutritionist in cadrul Centrului Harmony Welness

0
3584

R: De ce trebuie sa alegem Centrul Harmony Wellness ?

Dr.Mihaela Rosianu -medic Medicina Generala si Nutritie

E bine să veniți la Harmony Wellness Center ca să vă redobândiți starea de liniște, de echilibru și de armonie, să vă depășiți temerile, să vă conectați la resursele interioare care aduc calm și tihnă.

Avem nevoie de echilibru, de starea noastră de bine mai ales in aceasta perioadă, resursele interioare fiind cele care ne ajută să depășim provocările mai speciale ale momentului.

E important să avem grijă de imunitatea noastră pentru că stresul este cel mai mare inamic al organismului, al sistemului imunitar in mod special.

Trecem printr-o perioadă cu multe necunoscute, incertitudini, amenințări neobișnuite pe care avem nevoie să le gestionăm cât mai bine consumând cât mai puține resurse.

Ii invitam pe prietenii noștri și pe toți cei care simt nevoia de rezultate mai bune să practice yoga pentru a acționa direct asupra sistemului nervos, pentru a-și stăpâni gândurile  și a-și redobândi starea de bine .Tot prin practica yoga restabilim echilibrul hormonal și endocrin al corpului nostru . După antrenamente suntem mai optimiști, ne putem odihni mai bine, mâncăm mai puțin, dormim liniștit.

R: Oferiți si servicii de nutriție ?

M.R.: Sigur ca da. Alimentația sănătoasă e un aliat de nădejde mai ales in situații ca aceste pe care le traversăm. Ajută să ne hrănim cu alimente de calitate, care contează in păstrarea imunității. Un regim alimentar sănătos ne menține în formă fizic și intelectual. Oferim consultații in cadrul centrului, creăm regimuri personalizate.

R: Ce alte servicii mai oferiți in Centru?

M.R.: Avem si servicii de consiliere si terapie psihologică. Fiecare alege drumul care i se potrivește pentru reechilibrare, obținerea unei stări de bine si nu in ultimul rând pentru sănătate.

Rezultatele foarte bune vin mai repede când un pacient alege o combinație între serviciile centrului, dar asta nu înseamnă că nu poate începe doar cu yoga sau doar cu nutriție sau doar cu terapie psihologică.

Dacă e să pornim pe rând cred că cel mai bun prim pas este yoga pentru că ne ajută să ne controlăm gândurile, fricile, acțiunile.

Atunci când nu mai dormim bine, când ne-am îngrășat, când ne doare capul, energia este scăzută, înțelegem că există un dezechilibru care deja își manifestă efectele.

Important este sa reacționăm cât mai rapid să nu tratăm aceste semnale cu indiferenta spunând ca aceste semne sunt „normale.” In realitate nu sunt ” normale” ci este semnalul  pe care ni-l transmite organismul că are nevoie de ajutor.

Putem evita îmbolnăvirea mai simplu daca acționam la debut.

R: V-ați reluat activitatea in centru?

M.R.: Da, am început cursurile, avem spații generoase. Sălile au in jur de 80 mp, ceea ce ne permite sa păstrăm o distanță sigură unii fata de alții. Am făcut toate demersurile de igienă necesare, oferim condiții optime astfel încât clienții noștri să se simtă bine, să-și găsească liniștea fiind în completă siguranță.

R/Ca medic ce sfaturi aveți pentru noi ?

M.R.: Sfatul meu este sa fim atenți la tot ce ne transmite organismul. Să nu spunem ca este normal să fim obosiți sau stresați. La Harmony Wellness Center vă ajutăm sa depășiți stările anxioase, de stres să vă redobândiți  echilibru si in final să fiți sănătoși.