Electroputere Mall doneaza aparatura de 450.000 de lei pentru a sprijini lupta impotriva COVID-19

0
1484

Grupul Catinvest, proprietarul complexului comercial Electroputere Parc din Craiova, sustine eforturile impotriva raspandirii noului coronavirus si doneaza aparatura medicala in valoare de 450.000 de lei catre Maternitatea “Filantropia” din Craiova, unitate devenita, in urma masurilor recente, spital suport COVID-19.

Astfel, in urma acestei donatii, Spitalul Municipal Filantropia va beneficia de 44 de echipamente noi care vor fi folosite in mai multe sectii ale unitatii medicale, printre care si sectia in care se afla internate pacientele insarcinate infectate cu COVID-19.

„Purtam un respect enorm pentru oamenii din linia 1 care au misiunea sa opreasca, prin eforturi uriase, raspandirea acestui virus. Desi implicarea cadrelor medicale este una supraomeneasca, din pacate, resursele pe care se bazeaza activitatea lor sunt limitate. Astfel, am decis sa oferim o mana de ajutor prin achizitia echipamentelor atat de necesare in lupta impotriva pandemiei. In orasul Craiova, Electroputere Mall e ca o parte din comunitate, iar grupul nostru, Catinvest, crede in puterea comunitatii si se implica, de cate ori se iveste ocazia, in sprijinirea ei. Simtim ca e de datoria noastra sa constituim un suport pentru societatea in care activam. Ii felicitam pe toti cei care ajuta in aceasta perioada si speram sa se alature cat mai multi acestei cauze.” a declarat Jibril Semour, Director General Catinvest Group.

Despre Catinvest | Catinvest Group este prezent din 2003 pe piata din Romania si are in proprietate 4 centre comerciale: Electroputere Parc in Craiova, Centrul Comercial Tom in Constanta si centrele comerciale Orhideea si Esplanada, in Bucuresti.