DentPriority participă la cea de-a XII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever”. Centrul Stomatologic își prezintă în special serviciile de estetică dentară!

0
1891

Târgul și-a deschis porțile începând de astăzi, 10 martie, și va fi deschis până duminica 12 martie 2023, Acesta se desfășoară la Sala Polivalenta din Craiova. Evenimentul reunește zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Expozanţii provin din domenii complementare. O premieră în cadrul târgului o reprezinta participarea unuia dintre cele mai mari și moderne Centre de Stomatologie din Craiova- DentPriority.

Managerul Centrului, Daniela Roman, ne-a declarat: “Noi oferim garanția unui zâmbet frumos! Mirii noștri trebuie să aibe cele mai frumoase zâmbete. Le prezentăm partea de Estetica dentară, dar și celelate servicii oferite de Centrul nostru! Echipa de medici stomatologi specialiști in estetică dentară de la DentPriority, transformă zâmbetul pe care vi-l doriți prin intermediul fațetelor dentare, care vor fi foarte aspectuoase si perfect funcționale. Un zambet perfect ne dă încredere in noi, ne face sa arătăm mai atractivi și de ce nu, sa arătam mult mai tineri. Îi așteptăm pe toată perioada tărgului între orele 9-18, pentru programări!“