“10 ani de excelență” Maternitatea MaDonna Maria-prima maternitate privată din Oltenia la ceas aniversar

0
2861

Spitalul MaDonna Maria Craiova, singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din Sud- Vestul țării acreditat și clasificat de Ministerul Sănătății și ANMCS cu cel mai înalt grad de încredere în România, acum, la împlinirea a zece ani de când a deschis porțile primei maternități private din Oltenia a ales să sărbătorească, prezentându-ne primul bebeluș adus pe lume aici. Cătălina Barbărasă are acum 10 anișori și este o fetiță frumoasă, deșteaptă și delicată. Mama Cătălinei, cu emoții în glas, ne-a declarat: ”Am ales acest spital privat în urmă cu zece ani pentru că am avut încredere în această echipă. Îmi aduc aminte ziua în care am născut. Erau pe lânga mine foarte mulți medici și asistente. Doamna doctor Lote Șurtea-directorul medical al maternității, mi-a monitorizat sarcina și m-a încurajat tot timpul: „O să vezi că o să aduci pe lume un copil sănătos și frumos.” Și așa a fost. Micuța Cătălina a primit nota zece la naștere.”

“Maternitatea MaDonna Maria înseamnă : Siguranță, Succes și Reușită. Maternitatea MaDonna Maria este copilul nostru, de care avem mare grijă, pe care-l iubim, în care investim necontenit și ne dorim să ajungă mare. În fiecare an am investit în aparatura de ultima generație, îndreptandu-ne mereu spre partea de inovație. Printre investițiile noastre majore în infrastructură, renovare, redecorare, aparatura medicală de top și supraspecializările personalului medical amintim primul echograf 5D din Oltenia care și acum se dovedește că este cel mai bine cotat la nivel mondial. Anul acesta am decis sa continuăm investițiile. Avem propriul centru de transfuzii și am adus unul dintre cele mai performante ecografe din lume: echograful 5D SAMSUNG Hera W 10.”, declară Alexandra Preda-managerul care a reușit să facă din acest spital-maternitate un brand.

Directorul Medical al Maternității MaDonna Maria, doctor Lote Șurtea ne-a declarat: „În urmă cu zece ani am luat hotărârea să ne facem o maternitate privată. Îmi aduc aminte că eram în Franța și vedeam condițiile hoteliere, dar și dotările maternităților din acea țară. Îmi tot ziceam: Oare o să pot să fac și eu asta în Craiova? Și am reușit. Zece ani de muncă alături de o echipă minunată și mii de bebeluși aduși pe lume. Parcă mai ieri țineam primul copil care s-a născut aici, în brațe. Și acum uitați-o pe Cătălina, ce copil minunat și frumos. Am avut multe emoții la nașterea ei. Și eu și colegii mei. Acum însă privim cu mândrie la tot ce am realizat. Maternitatea MaDona Maria este un vis devenit realitate.

Miilor de copii nascuți aici, cât și mămicilor și famililor lor, le urez să fie sănătoși, să se bucure de viață pentru că fac parte acum din comunitatea MaDonna Maria. Echipei noastre îi doresc să rămână la fel de unită, să avem încredere unii în alții, și să punem în fiecare an câte o cărămidă pentru a consolida spitalul nostru. Vă felicit pe toți pentru ca iată, dupa acest an, realizăm că suntem mai puternici decât oricand! Pentru ceilalți ani ce urmează să vină îmi doresc să reușim să păstrăm standardul ridicat, să ne menținem rezultatele de excepție, pentru că în spital n-am avut niciodată infecții nosocomiale, rata de transfer a fost sub 0,08%, am rezolvat cazuri dintre cele mai dificile și am fost alături de mămici în momentele magice. Cu emoție îmi amintesc data de 15 noiembrie 2011 când am deschis ușile maternității și parcă nu-mi vine să cred că au trecut 10 ani. La mulți ani, Maternitatea MaDonna Maria, de 10 ani parte din viața noastră, a tuturor!”