Denisa, o tânără de 26 de ani a reușit să slăbească 35 de kg cu ajutorul nutriționistului Daniela Nicola-Nature House

0
3482

Astăzi, nu prea mai avem scuze dacă vrem să slăbim. Diete şi sfaturi de nutriţie găsim peste tot, sport putem face gratis în parc, iar exemplele de succes sunt la tot pasul. Şi totuşi, slăbirea rămâne o poveste fără sfârşit, pentru că pe cât de multe sunt informaţiile, pe atât de puternice pot fi lipsa de motivaţie, tentaţiile, stresul şi multe alte situaţii care împiedică obţinerea greutăţii optime şi implicit a sănătăţii.

Însă obstacolele pot fi depăşite în timp, mai ales cu sprijin din partea celor aflaţi în această situaţie. Iar astăzi, datorită tehnologie, lumea este conectată şi în ”ale slăbirii”. Dovada este şi succesul nutritionistului Daniela Nicola de la Nature House !
Am gasit-o in cabinetul de pe bulevardul Carol 1 nr. 86 din Craiova, alaturi de Denisa o tanara de 26 de ani,venita la consultatie.
„Bravo,Denisa! Ai reusit! De la 110 kilograme acum ai 75! Ma bucur ca ai ascultat tot ce ti-am spus si ai avut ambitie!”.


Tânăra de numai 26 de ani a ajuns la Nature House pentru că se îngrășase foarte mult. Încercase multe diete și regimuri, dar toate fără rezultat. După ce a nascut, situația devenise din ce în ce mai complicată. Denisa ajunsese la 110 kilograme. Acela a fost momentul in care tanara s-a hotarat sa apeleze la un specialist. Auzise de rezultatele obținute de nutriționistul Daniela Nicola și s-a hotărât să-i deschidă ușa. După câteva luni, are mai puțin cu 35 de kilograme și este foarte fericită. La fel si nutriționistul.

„Este foarte ambițioasă, dar mai avem de lucru. Trebuie să facă și mișcare. Nu este suficient numai regimul. Trebuie să fiu mai convingătoare ca oricând pentru a menţine regimul pentru că astfel de persoane au nevoie de susșinere pe toată durata slăbirii şi nu numai. Sprijinul necondiţionat îl ofer aproape în permanenţă. Dincolo de discuţiile despre mâncare, oamenii găsesc aici alinare sufletească, încurajări, înţelegere, o vorbă bună, un zâmbet. Adică, ingredientele cele mai importante, într-o luptă grea şi de durată, aşa cum este lupta cu kilogramele în plus“ declara Daniela Nicola.

Denisa ne povestește fericită că acum poate sa îmbrace hainele dorite, că se simte mult mai bine și că are o stare fizică și psihică foarte bună. „Am avut mare noroc cu doamna Nicola. Pe lângă faptul că este un foarte bun nutriționist este și o foarte bună prietenă. Mi-a redat încrederea și m-a încurajat spunâdu-mi săptămânal că pot să slăbesc. Și așa a fost”

 

Pentru mai multe informații cu privire la programul de slabit:

  • Nutritionist Daniela Nicola
  • Telefon: 0767572426
  • Adresa: Centru de Nutritie Nature House-bdul Carol nr. 86.