S-a deschis un nou centru de dermatologie în Craiova-Dermatology Center

0
5117

Acesta este un centru medical nou, modern cu o echipa de medici tineri, profesionisti, care ofera o gamă completă de servicii medicale de dermatologie, chirurgie plastica si pediatrie.

Serviciile medicale oferite de Dermatology Center sunt orientate spre satisfacerea necesităților pacientilor dar și pentru eficientizarea actului medical.

Dermatology Center își dedică toate resursele existente, pacienților sai oferindu-le respect si atentie dar si servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate.
Serviciile medicale oferite de Dermatology Center sunt: consultatii dermatologie, chirurgie plastica, pediatrie, dermatoscopia si electrocauterizarea formatiunilor cutanate, crioterapie veruci vulgare, biopsia leziunilor cutanate, excizie nevi pigmentari dar si o serie de proceduri dermato-cosmetice, peeling chimic, microneedling, terapie PRP sau vampir, epilare definitiva laser.

Dermatology Center este situat in Craiova pe strada Toporasi nr.30 iar pentru programari sau informatii suplimentare puteti suna la telefon: 0767 083 138

DERMATOLOGY CENTER-Dăruim sănătate la standarde înalte!