Centrul Medical Irina pune la dispoziția medicilor care doresc să-și desfășoare activitatea într-un centru medical ultramodern și care respectă toate normele igienico-sanitare, patru cabinete medicale la etajul 1 al acestui Centru

0
1286

Vrei să-ți desfășori activitatea medicală într-un Centru Medical modern și dotat la standarde? O poți face chiar în incinta Centrului medical Irina.

Centrul medical Irina s-a deschis in anul 2008 si a fost gândit ca fiind primul centru de chirurgie oftalmologica, ortopedica si de recuperare locomotorie din sud-vestul tarii.


De curând în acest Centru au avut loc lucrări de renovare si recompartimentare. Etajul 1 al cladirii poate găzdui acum patru cabinete medicale.Cei care doresc să-și desfășoare activitatea intr-un centru medical super modern și care respecta toate normele igienico-sanitare sunt așteptați să vină în clinica în str. Caracal, nr. 86,sau pot suna la telefon : 0251 533 310; 0351 463 772; 0371 361 561; 0725 442 860
E_mail: clinica_irina@yahoo.com

Datorita faptului ca a fost conceputa pentru acest scop, cladirea permite respectarea tuturor normelor igienico-sanitare necesare unei institutii de profil chirurgical ambulatoriu. Institutia poseda instalatie de purificare a aerului (99,9%, pentru blocul operator), sisteme de monitorizare video, BMS, rampa pentru persoanele greu transportabile, spatii generoase cu finisaje moderne si mobilier de calitate, lift pentru transportul pacientilor.
Institutia noastra poseda certificat de calitate ISO 9001.


Totodata Clinica Irina dispune de un sistem informatizat al programarilor si rezultatelor investigatiilor putand asigura astfel arhivarea indelungata a datelor, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale in format electronic pacientilor, doctorilor sau angajatorilor.