“Succesul unui corp in formă maximă” Extreme Aerobic-studio de fitness și aerobic în Craiova

0
1625

Mișcare, concentrare, rezistență, deconectare, pasiune, dăruire, profesionalism, eficiență, dinamism, armonie,tonifiere, echilibru= SĂNĂTATE.
Creat din pasiune pentru a mentine un stil de viata, Extreme Aerobic este locul ideal pentru cei care doresc sa facă din mișcarea fizică o bucurie, o necesitate, dar si pentru cei care isi doresc sa înceapă un drum spre o viață echiibrata și sănătoasă.
Pentru ca forma fizica a dumneavoastra e specialitatea Extreme Aerobic , instructorul Cristian Ostafe acționează intensiv si cu profesionalism asupra tonusului si vă face o invitație pentru exercitiu fizic.


“Alegeti Extreme Aerobic, succesul unui corp in forma maximă Îmi place să spun că suntem o altfel de sală în Craiova. Oferim o atmosfera de studio de aerobic si fitness, unde ne focusam pe dezvoltarea unei relatii cu clientii, antrenamente personalizate, incurajari, si nu pe cantitatea numarului de clienti. Avem programe diverse si suntem mereu deschisi la sugestiile clientilor nostri. Ideea a pornit de la Cristian Ostafe, fost campion international la aerobic.


Pentru el promovarea unui antrenament sanatos, bazat pe corectitudinea executarii, pe exercitii diverse si adaptate fiecarui client, sunt elementele cheie care l-au determinat să deschidă acest studio.


Proiect de suflet, gimnastica pentru copii a aparut ca o nevoie identificata in comunitate, si anume lipsa mișcații zilnice pe care copii ar trebui să o facă , precum si numeroasele probleme de sănătate ce apar dintr-o postură a corpului incorectă. Astfel studioul propune incepand cu varsta de 2 ani,ore de dezvoltare motrică.


Aerobicul este una din metodele cele mai eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vietii si de dobandire a unei sanatati perfecte,@ ne declară Cristian.
Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciții si mișcări care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului.


Aerobicul este accesibil persoanelor de toate vârstele, indiferent de sex.
Pentru a efectua Exercițiile cat mai corect, sala de gimnastică aerobică este echipată în mod corespunzator.
Instructorii Extreme Aerobic isi exercită meseria cu pasiune, fiind tot timpul la dispoziția dumneavoastră pentru a va indruma si a vă raspunde la intrebarile referitoare la programele de exercitii potrivite nevoilor pe care le aveti si pentru a va oferi antrenamente profesioniste si personalizate.
Asociat de cele mai multe ori cu antrenamentul de forta la aparate, fitness-ul poate fi considerat pe drept cuvânt, secretul longevitatii.
Pentru că fitness-ul înseamnă condiție fizică si cuprinde mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii la diferite aparate, metode de relaxare si întinderi, toate efectuate sub îndrumarea unui antrenor specializat.

De ce trebuie sa optam pentru fitness? Pentru ca atat inima, cat si aparatul nostru circulator vor avea de câștigat. Pentru că vom avea mai multă încredere in forțele proprii si ne vom simți mai tineri. Pentru că antrenamentele, extrem de eficiente, nu ne vor ocupa mult timp. Pentru ca va veti reduce colesterolul, pentru ca veti scapa atat de stresul zilnic cat si de kilogramele nedorite fara diete drastice. In plus, fitness-ul ne ajuta sa reducem riscul aparitiei cancerului de colon si al diabetului.

Echipata cu aparatura moderna, sala de fitness Extreme Aerobic vă ofera tot ce aveți nevoie pentru un antrenament de calitate, singurul lucru de care dumneavoastră trebuie sa țineți cont fiind doar regularitatea exercițiilor. Antrenamentele se vor desfasura in functie de necesitatile fiecarui practicant in parte.

Dacă nu puteți ajunge la sală puteți face mișcare împreună cu echipa Extreme Aeropbic pe Youtube. Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați și să apăsați clopoțelul de notificări:

https://www.youtube.com/channel/UC8xNb9AL3TL0wqXiULMekV
Sălile Extrem Aerobic sunt situate în incintra Microcomputer Service, str.Părului nr.8a, etajul 1