Caz socant !!! O asistenta medicala din localitatea Sadu a murit la cateva ore dupa ce a nascut in Maternitatea SCJU Craiova! Bebelusul acesteia a murit la doar o ora de la nastere!

0
2474

Sursa: Gorj Online

„Georgiana Negrea, asistentă medicală la chirurgie, în cadrul Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu s-a stins din viață in Spitalul clinic Judetean Craiova ,miercuri seară.La fel de șocant este faptul că fetița ei s-a stins, înaintea sa, cu doar câteva ore. Femeia avea doar 28 de ani. Familia nu își explică cum de s-a întâmplat una ca asta și așteaptă rezultatul necropsiei.”
Contactata conducerea SCJU Craiova ne-a declarat:” Este adevarat miercuri seara am aflat ca o mamica a decedat la cateva ore dupa ce a nascut.Copilul murise la scurt timp dupa nastere .Exista o sesizare la Politie,se efectueaza o ancheta si asteptam rezultatul necropsiei de la Medicina Legala.In functie de rezultat vom vedea daca anuntam Consiliul de Etica si Colegiului Medicilor Dolj ,declara Teodor Sas-managerul Spitalului!
Dr.Bogdan Fanuta directorul medical ne- a declarat ca au fost discutii despre acest caz controversat atat cu medicul care a operat-o,ginecologul Costin Berceanu si cu seful de sectiei Ginecologie, 3, dr.Dominic Iliescu .Copilul a murit la o ora dupa nastere ,iar mama a murit la cateva ore.Medicina legala a venit vineri si a fost efectuata necropsia.Familia asistentei Negrea Georgiana nu a facut nicio sesizare la noi.Deocamdata nu putem face nimic pana nu primim rezultatul anchetei”,declara directorul medical. Am incercat sa luam legatura telefonic atat cu doctorul ginecolog Costin Berceanu cat si cu seful sectiei Ginecologie 3,doctor Dominic Iliescu ,dar pana la ora difuzarii articolului acestia nu au raspuns!
“Soțul Georgianei a postat un mesaj sfâșietor pe contul de Facebook: „ De ce Doamne? De ce?” a scris acesta.”-sursa Gorj Online