Beauty & Antiaging- centru de excelență MedLife Style

0
2744
MedLife4

Autor: Cristina Cârstea

Sistemul medical MedLife aduce în Craiova cele mai noi şi mai moderne tehnici de înfrumusețare. Aparatură de ultimă generație, produse dermato-cosmetice de calitate superioară, medici, asistenți şi consultanți în frumusețe vă stau la dispoziție în cadrul celui mai nou centru deschis în Craiova- Centrul de Antiaging şi Remodelare Corporala MedLife Style -situat în incinta Hyperclinicii MedLife Craiova!

MedLife6

MedLife Style reuneşte în cadrul aceluiaşi centru medici specialişti în dermatologie, nutrițiie şi medicină estetică ce iți vor oferi soluții pentru toate problemele tale. Centrul beneficiaza de cea mai moderna aparatură medicală în domeniu, iar serviciile si tratamentele dermato-cosmetice au scopul de a le oferi pacienților un plus de frumusețe şi o îngrijire corporală profesională.

MedLife1

„MedLife a apărut pentru prima dată în Craiova în anul 2015 continuând să ofere servicii medicale complexe şi de cea mai bună calitate. Anul acesta ne-am gândit însă că, odată cu venirea sezonului estival, să oferim ceva nou şi să aducem în cadrul unei clinici cu servicii medicale şi servicii ce țin de partea de înfrumusețare. În cadrul clinicii noastre pacientele pot beneficia de remodelare corporală, tratamente antiaging, tratamente faciale, dar și de toate toate celelalte servicii medicale. Avem toată gama de servicii si produse. MedLife este numărul unu pe partea de servicii medicale private în România, iar așa cum spune și sloganul nostru „Ne dorim să facem România bine!”

MedLife7

MedLife8

Centrul nostru este situat fix în inima Craiovei. Pacientele ne pot găsi pe Calea Unirii nr. 1 unde le așteptăm cu brațele deschise. Avem o echipă cu medici nutriționisti care se ocupă pe partea de dietă, dar şi medici dermatologi care se ocupă inclusiv cu partea de acnee. Cred că am îmbinat perfect toate serviciile astfel încât cei care apelează la noi să nu plece nemulțumiți” ne informează Oana Munteanu- Oana – coordonator beauty la Hyperclinica MedLife Craiova

MedLife4

Dr. Ana Maria Diță- medic specialist ORL cu competență în estetică medicală la Hyperclinica MedLife Craiova a precizat:

„Ca medic al acestei clinici, dar și ca utilizator al acestor tehnici şi aparate nu pot spune decât că sunt foarte încântată. Pentru că nu facem rabat de la calitate şi folosim cele mai bune produse, rezultatele se văd încă de la primele utilizări. Vă așteptăm să veniți să testați cu încredere serviciile noastre și cu siguranță nu veți fii dezamăgite”

MedLife3

Med Life Style oferă servicii de remodelare corporală şi tratamente faciale. În cadrul serviciilor oferite sunt incluse tratamentele Skin Tech. Skin Tech este un echipament foarte cunoscut datorită tehnologiei sale spectaculoase care îmbină în același timp trei terapii cu rezultate de excepție.

MedLife2

Centrul deține de asemenea şi un echipament OxyMed. Prin intermediul tehnologiei sale oxigenul din aer este transferat cu ajutorul unor filtre speciale de zeolit în oxigen de puritate 98%.

MedLife9

Terapia Vacuum Magic ce poate fi efectuată în cadrul centrului este singura terapie care îmbină exercițiile fizice realizate pe banda de alergare cu efectul de vacuum și raze infraroșii.

MedLife5

Contact:

Adresa: Str.Unirii. Nr.1, Craiova
Telefon: +40 735 300 938
Mail: oana.munteanu@medlife.ro

MedLife10