Asociația Ziarul Sănătatea a împărțit astăzi: jucării, dulciuri, cărți de colorat, baloane și multe îmbrățișări copiilor internați în aceste zile în Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia

0
1347

Am ajuns cu cadouri și baloane la copiii internați în Clinica de Pediatrie a Spitalului Clinic Municipal Filantropia

Campania noastră continuă pentru că suntem înconjurați de oameni buni. Lună de lună ajungem în spitale sau în locuri unde copiii au nevoie de un zâmbet, o îmbrățișare și bucurie. Ni s-a alăturat în acest demers și Clinica de stomatologie Dentpriority. Prietenii noștri de-o viață, Anda și Toni Constantinescu- Banca pentru Alimente Craiova ne ajută la fiecare pas. Nu există faptă bună fără acești minunați oameni. Înarmați cu baloane, jucării, dulciuri și multă bucurie am ajuns la toți copiii internați în Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia.

Suferința bolii poate fi uneori explicată medical, însă niciodată nu ai altă alternativă în faţa suferinţei unui copil bolnav, decât slujirea lui în tăcere, rugăciune şi lacrimă. Zi de zi întâlnim proiecte, cauze, oameni care demonstrează că fiecare dintre noi poate schimba ceva, cât de puțin, pentru a avea o țară mai educata, mai sănătoasa, mai fericită: Doni Trade, Top Gel, Banca pentru Alimente Craiova, QFort, Toni și Anda Constantinescu. Tuturor vă mulțumim din inimă în numele copiilor din spitale!

Având ca slogan: Viața este o luptă, Accept-o, echipa Asociației noastre vă spune că: ”Trebuie doar sa identificam acele cauze care merită apreciate si încurajate și să ne implicam pentru a le da aripi, generand astfel, constant, noi acțiuni făcute de oameni buni. Bucuria micuților cu branule în mânuțe nu poate fi descrisă în cuvinte. Pentru că iubim să vedem copii sănătoși, fară lacrimi de durere și veseli noi vom continua proiectele Asociației împreună cu oameni buni.”