„Al Shefa Farm”- excelență în afaceri! Lanțul de farmacii s-a clasat şi anul acesta pe locul I la Gala „Topul Firmelor din Dolj”

0
2264

Autor: Cristina Cârstea

Farmaciile „Al Shefa” se remarcă prin profesionalismul şi calitatea serviciilor acordate, punând mereu pe primul loc nevoile clienților! Societatea „Al Shefa Farm” deține un lanț de peste 30 de farmacii şi contribuie permanent la menținerea stării de sănătate a pacienților, continuând să facă performanță de mai bine de 20 de ani.

„Al Shefa Farm” este partener principal al Galei “Topul Firmelor din Dolj”. Ajuns la cea de-a XXVI-a ediție, evenimentul este organizat de Camera de Comerț şi Industrie Dolj şi premiază cei mai importanți operatori economici din județ, care au avut performanțe financiare notabile în anul anterior. În topul din acest an se află 2.521 de companii, însă doar 1.387 dintre acestea s-au situat pe locurile 1-3.

 

În acest an, lanțul de farmacii „Al Shefa”, a primit, în cadrul Galei „Topul Firmelor din Dolj”, care a avut loc joi seara, la Restaurantul Flora Events din Craiova, distincția şi trofeul de excelență, situându-se pe locul I în topul firmelor din Dolj.

Firmele care s-au situat în pe unul dintre primele trei locuri în ultimii 3 ani au primit premii de excelență, cele care s-au situat pe aceste locuri în ultimii 5 ani au primit distincții de excelență, iar cele care se află în top 3 de mai bine de 10 ani au primit trofee de excelență.

Topul firmelor a fost realizat pe baza unei metodologii unice la nivel naţional, ţinând cont de performanțele financiare din anul anterior. Acest eveniment reprezintă un semn de recunoaştere a excelenţei în afaceri, fiind totodata cel mai important eveniment de business din județul Dolj. Este locul în care, de mai bine de 25 de ani, se întâlnesc anual cele mai importante și performante societăți comerciale doljene.

„Performanțele economice reflectă calitatea afacerilor noastre, însă dincolo de date şi de statistici, misiunea noastră este să fim în permanență modelul de referință pentru cei din jur, să încercăm să contribuim în fiecare zi la creşterea calității vieții semenilor noştrii, să fim partenerul şi angajatorul preferat de către toți profesioniştii, iar dacă toate acestea se vor întâmpla, cu siguranță şi valoarea companiilor noastre va creşte”- Viorela Tircomnicu-admnistrator „Al Shefa Farm”