Ziarul Sănătatea la ceas aniversar – 6 ani de fapte bune

0
1003

Ziarul Sănătatea, primul ziar de sănătate din Oltenia, împlineşte 6 ani de activitate. Ziarul a adus si aduce comunității: pacienților și cadrelor medicale, ultimele noutăți din domeniul sanitar, din clinicile private, precum şi din spitalele de stat. Ziarul a apărut din dorința de a le oferi oamenilor o informație obiectivă, corectă şi bine documentată.

Pentru noi, echipa Ziarul Sanatatea, sutele de articole și de interviuri, campaniile umanitare dar mai ales campania „Facem fapte bune cu oameni buni” demarată în urmă cu 3 ani, înseamnă: Dăruire, Implicare, Responsabilitate și Bunătate. Ne bucurăm împreună cu cititorii și colaboratorii noștri de fiecare prilej în care reușim să contribuim cât de puțin la binele altora, prin diverse proiecte, campanii si cauze care merită încurajate si susținute.


Campaniile inițiate de echipa Ziarului Sănătatea au avut și au drept obiectiv filantropia, adică acel act de implicare în cauze și proiecte care sunt eficiente în rezolvarea problemelor, care au impact real si durabil si folosesc in mod transparent resursele primite.


Dincolo de mii de pachete cu jucării, dulciuri, haine, rechizite și baloane pentru copiii din spitale sau cei nevoiași, impresionant este impactul acestor proiecte asupra beneficiarilor și comunității. Fiecare proiect al Ziarului și al Asociației noastre are in spate organizatori, companii private, voluntari, oameni simpli dornici să ajute, să se implice, semn că societatea se mobilizează, că are nevoie de cauze, eroi si povești de viață.


Le multumim tuturor celor care au avut și au încredere în echipa noastră și celor care au contribuit la alinarea suferinței copiilor din spitale sau celor ai căror părinți i-au lăsat în grija bunicilor, familii cu venituri reduse, sau copiilor care își doreau să ajungă la școală, să aibă acces la educație. Azi suntem destui ca sa facem diferența, dar mâine vom fi și mai mulți.


Le mulțumim tuturor colaboratorilor noştri pentru implicare şi pentru susținerea de a transmite corect informația, precum şi tuturor cititorilor.
Când facem bilanțul celor 6 ani ne oprim asupra acelor proiecte care ne-au ajutat sa fim mai uniți, mai implicați, mai bogați sufletește.


La mulți ani! Să fiți sănătoși și să aveți parte de o primăvară frumoasă!