Tânărul Răzvan Năstase- medic stomatolog demarează un proiect demn de toată lauda. Acesta va acorda consultații stomatologice gratuite copiilor cu probleme de sănătate, celor care provin din familii monoparentale, fără posibilități materiale, precum și vârstnicilor cu venituri reduse

0
1810

Răzvan Năstase este un tânăr de 32 de ani, născut în Craiova, absolvent al Facultății de Medicina Dentara din cadrum UMF Craiova. Acesta este în prezent stomatolog- rezident în cadrul Spitalului Județean de Urgenta Craiova și lucreaza si în privat într-o clinica de stomatologie din Turnu-Măgurele, jud. Teleorman.

Visul tânărului rezident a fost inca din facultate și este acela de a avea propriul sau cabinet în orașul nostru, pentru a putea ajuta comunitatea. In cabinetul stomatologic se vor oferi gratuit servicii precum: intocmirea unui plan de tratament, în urma unei consultații, ședința de profilaxie (detartraj, periaj), în special copiilor care provin din familii monoparentale sau cu posibilități materiale reduse, copiilor cu afecțiuni oncologice, cei din spectrul autist, dar și persoanelor care provin din medii sociale precare, și persoaneleor vârstnice cu pensii mici.

„Acesta este proiectul meu de suflet. Eu am lucrat o perioadă și în Cluj-Napoca, atât în mediul privat cât și la stat. Am renunțat la acest oraș, deși recunosc, profesional lucrurile au mers foarte bine, pentru a veni în orașul în care m-am născut, am crescut și am învățat și pentru a imi îndeplini un vis: acela de a putea ajuta. Da, sunt cabinet privat și o să vă puneți întrebarea: cum voi reuși, având în vedere că sunt la început? Intervențiile celorlate categorii sociale, care nu sunt defavorizate sunt contracost. Voi încerca pe cât pot să ii ajut pe cei nevoiași, mai ales pe copii. Acest proiect caritabil va funcționa după următoarea regulă: servicii stomatologice si materiale de calitate pentru toti cei care trec pragul acestui cabinet. Îmi doresc ca acești pacienți care renunță să meargă la stomatolog, din lipsa banilor, să poată beneficia de un pachet de servicii care să nu ii împovăreze. Pacienții oncologici vor avea parte de foarte multă atenție, iar pentru copii, tratamentul va fi absolut gratuit.”

În cabinetul Dr. Răzvan Năstase se efectuează manopere precum:

  • obturații (plombe);
  • tratamente endodontice (de canal);
  • extracții;
  • lucrări protetice etc.
    Programările se pot face la tel: 0725430724; 0722108428
    Programul cabinetului este de luni-vineri, 09:30 – 19:30 și sâmbăta, în intervalul orar 09:30 – 18:00.
    Adresa cabinetului este în Craiova, Strada Doljului, bl. R11 a, ap. 3, jud. Dolj (zona Brazda, vis a vis de clinica Gynmed).