“Suntem o companie, un brand, servicii medicale de calitate, toate izvorâte din pasiunea pentru sănătate, nu doar la nivel declarativ, ci demonstrate in timp, atât prin standardele de calitate ridicate, cât si prin personalul dedicat “, declară Daniela Roman,managerul Top Med Buna Vestire și director de vânzări Green House Hotel

0
1362

Reporter: Doamna Roman reprezentați unul dintre cele mai cunoscute branduri în domeniul sănătății dar și în cel al industriei ospitaliere,de altfel prima policlinica privată din Craiova deschisă în anul 1997-Buna Vestire și primul spital de recuperare considerat de pacienți “stațiunea de acasă “ ! Cum ați ajuns aici ?

Daniela Roman -manager: Nu am fi ajuns aici daca nu am fi avut alaturi angajati, colaboratori si furnizori care sa creadă in proiectul TOP MED BUNA VESTIRE, si care, prin daruire, dedicare si grija fata de pacient sa se transforme in adevarati ambasadori ai brandului. Oamenii reprezinta cea mai importamnta resursa a unei companii si trebuie respectati.

S-o luăm pe rând: Prima Policlinica privata din judetul Dolj, BUNA VESTIRE si-a construit renumele oferind servicii medicale de exceptie, la standarde europene. Policlinica a fost infiintata in anul 1997 fiind prima policlinica privata din Craiova la acea vreme ,cu multi medici entuziasti , unii dintre acestia profeseaza si in ziua de azi in clinica noastra.La acea data policlinica functiona doar cu 4 cabinete medicale intr-o singura cladire aflata chiar in centrul orasului pe str. Calea Unirii nr. 90, vis- a -vis de Facultatea de Medicina (cladirea veche) si la 5 min de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.Ulterior, POLICLINICA a fost preluata ca si afacere de familie urmand sa investeasca si sa dezvolte activitatea de prestari servicii medicale. Astfel, la inceput policlinica avea o cladire cu 4 cabinete , in momentul de fata activitatea se desfasoara in 5 cladiri aflate in 2 orase diferite cu activitate de ambulatoriu si 2 spitale private cu spitalizare continua si de zi. Policlinica are 25 de specialitati medicale clinice si paraclinice,desfasurate in CRAIOVA in 2 cladiri aflate in aceeasi curte , un nr de 80 de salariati si colaboratori dintre care 60 de medici primari si specialisti , restul asistenti medicali , chimisti , fizicieni medicali .Majoritatea medicilor au diverse competente (ecografie generala , ecocardiografie , colposcopie etc.) unii au cate doua specialitati , iar 10 medici sunt doctori in stiinte medicale , actual un numar de 160 de salariati si colaboratori in toate centrele. Activitatea medicala s-a imbunatatit permanent prin extinderea ca numar de specialitati, de servicii medicale oferite si locatii , si prin cresterea calitatii serviciilor oferite pacientilor avand toate acreditarile necesare in domeniul certificarii calității.


În ceea ce privește cele 2 spitale. Spitalul privat de recuperare medico-balneara cu baza de tratament proprie cu servicii de spitalizare continua si de zi situat in Craiova , str. Morii nr. 33 cu un numar de 70 de paturi in contract cu CAS,acreditat ANMCS. Spitalul functioneaza intr-o cladire cu 4 niveluri ,la parter se afla baza de tratament medico-balneara cu o suprafata de 400MP,si saloane cu 2 si 3 paturi dispuse pe cele 3 etaje unde se ajunge cu lift exterior , spatiu verde aproximativ 2000 MP si parcare proprie.Apoi spitalul privat de recuperare medico -balneara si baza de tratament proprie cu servicii de spitalizare continua si de zi situat in Calafat , str 22 Decembrie nr.1,cu un nr de 90 de paturi,in contract cu CAS, acreditat ANMCS. Spitalul functioneaza intr-o cladire cu 7 niveluri, in parcul orasului , beneficiind de o pozitie privilegiata , chiar unica pe malul DUNARII.


La parter se afla baza de tratament cu suprafata de peste 400 MP si saloane cu 2 si 3 paturi dispuse la cele 3 etaje unde se ajunge cu liftul spatiu verde de aproximativ 6000 MP si parcare proprie. Apoi discutăm despre baza de tratament medico- balneara nou deschisa, cu proceduri medico balneare precum si de relaxare si intretinere, un nou concept ,propriu , aflat in relatie cu CAS.


Baza de tratament se afla in centrul orasului Craiova , intr-o cladire aflata la parter , cu suprafata de peste 400MP, cu spatii verzi si parcare subterana proprie.
Situata in centrul istoric al orasului, baza de tratament este dotata cu aparatura medicala specifica, amplasata la parterul cladirii Hotelului Green House, avand o suprafata de 400 mp, in cadrul careia se desfasoara proceduri medico-balneare: Terapie cu Ozon, Hidrotermoterapie, Mofeta, Bai cu CO2, Terapie cu limna polarizata-Bioptron, Salinoterapi, Termoterapie, Magnetoterapie, Electroterapie, Laseroterapie, Aerosol, Kinetoterapie, Bai cu sulf, Tratament cu namol de la Techirghiol si Amara.

Reporter: Putem spune că sunteți unici pe piața serviciilor medicale din Oltenia?
Daniela Roman-manager: Da.suntem unici in piata serviciilor medicale pentru ca oferim tratamente balneare intr-un singur loc:”Statiunea de acasa” ,cum ni se spune de catre pacienti. Am primit cel mai mare punctaj acordat de catre CAS, pe baza echipamentelor medicale noi care sunt punctuate si pentru numarul de angajati. Se acorda un punctuaj pentru aceste categorii pe baza caruia se acorda plafonul lunar. Spital de recuperare medicala si balneara in realatie cu CAS DOLJ. Apoi se efectuează proceduri balneare cu factori sanogeni recunoscuti in toata țara pentru efectele benefice,factori sanogeni care se afla in mai multe statiuni balneare sunt regasiti intr-un singur loc ,fără ca pacienții să meargă la distanțe mari în stațiuni. Apoi numarul de proceduri aplicate nu este limitat,se pot recomanda oricate proceduri in functie de diagnostic.
Procedurile se efectueaza fara intrerupere,inclusiv sambata si duminica.
pacientii sunt consultati de catre medic ori de cate ori este nevoie.
Toti pacientii beneficiaza de analize medicale, radiografii, interconsulturi de alte specialitati si tratament medicamentos. Acestia pot beneficia si de concediu medicale, referate si scrisori medicale. Tinem foarte mult la conditiile hoteliere din spitale si ca atare saloanele sunt dotate cu TV, WI-FI, frigider, băi proprii cu duș și masa în regim de catering.


Reporter: Ați investit și în industria hotelieră .Green House Hotel dispune de 3 săli de restaurant, sala de conferinta,camere de hotel dotate dupa standarde ,gradina si parcare subterana. Puteti organiza evenimente si conferinte?
Daniela Roman: Da, chiar acum gazduim un eveniment de excepție.
Participanți din peste 9 țări europene se află în orașul nostru pentru a lua parte la proiectul Erasmus.Gazda acestul proiect suntem noi- Green House Hotel. Am fost aleși ca și gazde pentru că suntem deja un brand consacrat, serviciile noastre fiind unele de calitate,izvorâte din pasiunea pentru sănatate. Participanții din cele 9 țări rămân în orașul Craiova timp de 9 zile. Totodată întreaga echipa medicală de la Top Med Buna Vestire cât și personalul Green House Hotel urmează în această perioadă cursuri de limba engleză având ca trainer pe Ana-Maria Demetrian profesor în cadrul Centrului de limbi străine “Professor A’S International Academy”. Ne preocupă perfecționarea personalului nostru,investim permanent în acest aspect deoarece serviciile nostre atât cele medicale cât și cele din industria ospitalieră au devenit cunoscute inclusiv în strainatate.