Spitalul TopMed Buna Vestire – Complex Panoramic Calafat la ceas aniversar. Astăzi s-au împlinit 10 de când acesta și-a deschis porțile

0
1737

Considerat „Stațiunea de acasă”, aici vin să se trateze pacienți din toata țara și sunt foarte mulțumiți atât de seviciile medicale, cât și de cele hoteliere. Echipa Spitalului este coordonată de dr. Mihaela Gorgan – directorul spitalului.

Emoționată, ne-a declarat ca de 10 ani acest spital este ca și a doua casă.
„Nimic nu poate fi mai minunat decat sa vezi pacienți multumiti. Vin din toata țara. Sunt aici internați din peste 18 județe. Cei mai mulți sunt din București. Avem condiții ca intr-o statiune de profil. Pacienții sunt in siguranță. Investim in permanență în sănătate, în echipamente, tratamente, specializari si tehnologii medicale, pentru a oferi pacienților noștri, servicii medicale de top, indiferent de buget sau clasa socială. Am o echipă de tineri cu care lucrez de la început. Claudia și Răzvan sunt cu mine de 9 ani. Asistentul șef ni s-a alaturat acum 6 ani. Dacă nu lucrezi cu profesioniști nu-i poți însănătoși pe oameni. Spre exemplu, dl. Camen este pacientul care a ajuns la noi de 18 ori. Dl. Neguleț este din Bucureși, doamna Florescu este pentru a treia oara aici. Unii iși aduc toata familia. Spitalul nostru a obținut punctaj maxim din partea instituțiilor de profil. Familia Cazacu a avut viziune. Dacă în urmă cu 10 ani noi eram sceptici și stresați că nu vom face față la 35 de pacienți, iată-ne acum având grijă de peste 90 de pacienții”, declara dr. Gorgan Mihaela.

„În afara de baza spitalului, avem și un restaurant foarte mare și utilat, o terasa foarte frumoasă așezată intr-un cadru natural exceptional de unde pacienții pot admira Dunărea!” Inginerul Nicolae Cazacu, fondatorul celor două spitale, împreună cu soția sa dr. Doina Cazacu, ne-a declarat că aici vin pacienți din toata România, chiar și din zonele cu potențial turistic și economic. „Avem pacienți din Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, București, etc. Atunci când am deschis ne-am gândit că vom avea nevoie chiar noi cei din famila Cazacu de un astfel de loc. Spitalele le-am făcut gândindu-ne cât de important este pentru pacienți să aibă un spital-stațiune în apropierea casei. Avem un punctaj de excepție, suntem primii din Dolj, și ne dorim să însănătoșim pacienții cu produse și servicii românești.”

Pacienții sunt încântați de tot ce găsesc aici. Domnul Camen ne mărturisește că vine de două ori pe an. „Este a 18-a oară când vin aici. Sunt din Băilești și vin ca-n stațiune.”

Un alt pacient sosit din București ne declară că a avut o problemă foarte gravă de sănătate. „Acum sunt cu soția aici. Sunt foarte mulțumit.
Doamna doctor Gorgan este un medic exceptional.”

O alta pacienta ne-a declarat: “Am venit pentru probleme la picioare. Am beneficiat de toate procedurile. M-am simțit foarte bine după tratament. S-au văzut îmbunătățiri după ce am plecat de aici. Anul acesta am venit împreună cu soțul, l-am convins să venim amândoi. Am ajuns aici la recomandarea mai multor prieteni din Slatina. Un avantaj este ca baza de tratament este foarte aproape de noi și facem toate procedurile într-o singură clădire. Personalul este excepțional. Simțim că ne videcam atunci când avem parte de o vorba buna. Am venit pentru două săptămîni si o sa revin de fiecare dată”, mărturisește pacienta.

Pentru că este un moment aniversar, directorul Spitalului le mulțumește colegilor și colaboratorilor. „Unii dintre ei sunt cu mine de 9 ani, de 6 ani, etc. Sunt tineri foarte buni. Fără ei nu ne-am putea desfăsura activitatea
Directorul Spitalului TopMed Calafat ne-a mai declarat ca în spital exista un bazin functional. ”Pacienții fac recuperare in apa. Învață să mearga din nou. Am achiziționat si un scripete, cu care ne ajutam pacienții aflați intr-o stare gravă să intre in bazin”. Conceptul Unic “TopMedBunaVestire – toate procedurile balneare intr-un singur loc“ ofera garantia calității actului medical prin cele mai înalte punctaje si acreditări CAS/ANMCS precum și a unei Echipe Medicale ce colaborează pentru sanatatea și siguranță pacienților.”