Solidaritate pentru sănătate!  Compania „TOPGEL” din Cârcea ajută personalul medical și spitalele din Craiova. Aceasta a donat suma de 15.000 de euro pentru achiziționarea de echipamente de protecție. 

0
3242

Compania a fost și este implicată într-o multitudine de proiecte cu impact semnificativ în comunitate. De-a lungul celor 25 de ani de la înființare echipa TOPGEL a donat sute de mii de euro pentru dotarea cu aparatură medicală a spitalelor craiovene.

„Numai în 2019 societatea a donat bani pentru dotarea cu aparatură medicală a trei secții importante ale spitalelor din Craiova, respectiv secțiile de ORL și Cardiologie de la SCJU Craiova și Secția de Neonatologie a Spitalului Filantropia“, a menționat directorul de marketing al societații TOPGEL -Bianca Popa.

Aceasta a declarat pentru ziarul nostru că banii pentru echipamentele de protecție au fost trimiși în conturile producătorilor și importatorilor de echipamente din China și România.

„Avem încredere în medicii români! Prof.univ.dr Stelian Mogoanță – membru în comisia Covid a SCJU Craiova și dr. Ștefan Paitici vor direcționa echipamentele acolo unde este mare nevoie, către cei care se află în linia 1: UPU, ATI, secția de Gastroenterologie și Chirurgie 3.

Echipa ziarului nostru împreună cu asociația Life is Better with Friends și cu ajutorul prietenilor și colaboratorilor a reușit să strângă fonduri pentru a achizționa o parte din produsele de care personalul medical are nevoie în această perioadă.

„Am achizitionat două lămpi bactericide VFS 100 Medivent care au rolul de a decontamina aerul și suprafețele pe care le-am donat. Aceste sunt surse mobile și pot fi puse atât în saloanele unde pot fi internați bolnavii infectați Covid, dar și ceilalti, precum și în blocurile operatorii sau acolo unde este nevoie”, ne-a declarat prof. univ.dr. Stelian Mogoanță, șeful secției Chirirgie 3 – membru în Comisia responsabilă Covid 19.