S-a deschis clinica Primera în Slatina! Aici veți găsi o echipă medicală de elită și aparatură medicală de ultimă generație!

0
1967

Puteți avea acces la experții de care aveți nevoie: medici primari, specialiști și cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Pentru că sănătatea dumneavoastră are nevoie de opinia celor mai buni în Clinica Primera veți beneficia de servicii medicale de top, de cea mai nouă și performantă aparatură și de o echipă de medici de elită precum și de intervenții chirurgicale complexe, inclusiv de proceduri de înfrumusețare. Noul centru medical a fost inaugurat și vine cu un concept inovator de diagnostic, investigații și tratament pentru pacienții săi.


Lavinia Craioveanu- managerul clinicii ne- a declarat: „Clinica Primera a ales cei mai buni specialiști. Astfel, dacă aveți o problemă de sănătate și căutați un specialist sau doriți investigații medicale amănunțite, intervenții chiruirgicale simple, ori complexe sau dacă solicitați servicii de înfrumusețare, la Primera găsiți soluțiile ideale. Primera pune mare accent pe sănătatea femeii. Fie că vorbim despre investigații la sân, control ginecologic sau endocrinologic, ori alte probleme medicale, aici pot fi găsiți cei mai buni specialiști.”


La inaugurarea clinicii au participat zeci de cadre medicale și cei care au pus bazele acestui Centru de sănătate modern la Slatina.


Pentru a putea beneficia de consultații gratuite la cele trei specilaități aflate în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, respectiv: Oftalmologie, Stomatologie și Psihiatrie, pacienții au nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie. Informații pentru programări și acordarea serviciilor medicale pot fi găsite pe site-ul Clinicii Primera Slatina pe pagina de Facebook și Instagram.

Excelență în chirurgie


Dr. George Craioveanu, medic primar chirurgie orală și maxilo-facială, alături de Conf. univ. Dr. Sorin Ciolofan, medic primar ORL, Dr. Alexandru Iancu, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă și echipa de medici primari și specialisti OMF și ORL dispun la Clinica Primera de o sală de intervenții chirurgicale dotată la cele mai înalte standarde.

Investigații complete pentru sănătatea femeii


Cu ecograful de ultimă generație Sequoia Crown, cu autoelastografie, poți determina duritatea nodulilor de sân sau tiroidă, ca să fii bine pentru ai tăi. Identifică din timp celulele precanceroase la nivelul colului uterin, cu ajutorul unui colposcop de maximă precizie, cu care medicul ginecolog îți va putea pune un diagnostic exact, dincolo de leziunile vizibile cu ochiul liber. Odată cu înaintarea în vârstă, îți recomandăm să verifici regulat și indexul calității osoase cu osteodensitometrul cu ultrasunete Inus-S, ca să poți preveni din timp agravarea osteoporozei, una din cele mai comune afecțiuni în rândul femeilor.


Tratamente dermato-estetice de ultimă generație

Pune-ți în valoare frumusețea naturală sau dă timpul înapoi. Alege împreună cu specialiști în chirurgie plastică și dermatologie tratamentele și procedurile potrivite pentru tine: injectări cu acid hialuronic sau toxină botulinică, blefaroplastie, terapie PRP și multe altele.

Diagnostic de precizie


Verifică-ți vederea într-un cabinet de oftalmologie, dotat cu aparatură de ultimă generație, ca biomicroscopul Takagi, autorefractometrul Huvitz, oftalmoscopul Heine, Lensmetru și lentila Volk. Poți detecta astfel, din timp, afecțiunile oculare ale întregii familii. În plus, îți poți deconta consultația prin contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate.


Imaginea clinicii Primera din Slatina este îndrăgita interpretă Mariana Ionescu Căpitănescu: „Am încredere în medicii de la Primera. Știu că aici găsesc mereu soluții moderne de tratament și pot depista din timp orice problemă, cu aparatură performantă”