Premiera in Romania – La Craiova se pot face lentile de vedere personalizate realizate de specialistii opticii Belle Optique

0
4755

In premiera in Romania, la Craiova ,Belle Optique a adus aparatul ZEISS VISUFIT 1000 ,o platformă pentru determinăriile digitale 3D, care este precis,sigur și ușor de folosit. Cu un singur click o imagine 3D a pacientului poate fi creată cu ajutorul celor 9 camere video care asigură maximul de precizie al datelor de centrare.
Sunt primii in România care pot să comande cele mai performante lentile IScription Zeiss, folosind acesta aparatură performantă.

Doamna Adriana Geapana ati reusit sa faceti din Centrul De Optica -Belle Optique un etalon al caltatii si performantei in realizarea ochelarilor de vedere.Cum a fost drumul pana aici?

A.G.: Profesionalismul si corectitudinea au fost factori determinanti in dezvoltarea Centrului de Optica Belle Optique. De la un singur magazin de desfacere a produselor de optica in 2008 am ajuns acum sa detinem trei magazine in care se comercializeaza de la cele mai simple la cele de ultima generatie rame, lentile Zeiss, lentile de contact, solutii pentru lentile de contact si accesorii pentru ochelari.

Cine face parte din colectivul Belle Optique?
A.G: Colectivul Belle Optique este alcatuit din personal cu inalt nivel de pregatire profesionala participand la cursuri atat in tara cat si in strainatate.

Vorbiti-ne despre aparatura Opticii Medicale?
A.G.: O parte din aparatura Centrului de Optica Belle Optique este unica in tara .
Toate cabinetele noastre sunt dotate cu aparate de ultima generatie, fiind permanent preocupati de orice noutate tehnologica din domeniu.,ne-a declarat Adriana Geapana-manager Belle Optique. Cand am ajuns la Berlin la una din cele mai mari expozitii de prezentare a aparaturii optica medicala de ultima generatie mi-am spus :Trebuie sa aduc acest aparat in Craiova,In Romania.Am achizitionat  aparatul ZEISS VISUFIT 1000 ,o platformă pentru determinăriile digitale 3D, care este precis,sigur și ușor de folosit. Cu un singur click o imagine 3D a pacientului poate fi creată cu ajutorul celor 9 camere video care asigură maximul de precizie al datelor de centrare. Suntem primii in România care putem să comandam cele mai performante lentile IScription Zeiss, folosind acesta aparatură performantă.

Ce ne puteti spune despre rame ?
A.G.: Calitatea ramelor este garantata datorita colaborarii BELLE OPTIQUE cu producatori renumiti.Ochelarii de vedere schimba radical infatisarea oricarei persoane. Asadar, fie ca ii purtam permanent, fie ca ii purtam doar in anumite situatii (scris, citit, calculator etc.) trebuie sa ne vina bine, sa ne defineasca stilul si personalitatea si sa ne faca sa ne simtim bine. In acest context este foarte important sa alegem o pereche de rame perfecte pentru noi, atunci cand ne achizitionam ochelari noi. Clasice sau moderne, elegante sau extravagante, colorate sau simple, cu siguranta veti gasi la noi rama potrivita pentru dumneavoastra.Totodata atunci cand cream gama de rame pe care v-o punem la dispozitie, avem in vedere pretul. Asadar, va invitam in magazinele noastre, unde puteti gasi de la rame ieftine, pana la rame apartinand unuia dintre brandurile consacrate cu care noi colaboram cum ar fi: Gucci,Vogue,RayBan, Burberry, Guess, Versace, Tiffany&Co., Silhouette etc. Spre exemplu gasiti colectia GIGI HADID for Vogue – doar in magazinele Belle Optique!

Ce ne puteti spune despre lentilele Zeiss?
A.G.: Avem Lentile Zeiss de mai multe feluri:Lentile zeiss sferice, cilindrice, biofocal, progressive imbunatatite cu cele mai bune straturi antireflex.Lentile progresive ZEISS Individual 2. Momentul în care o soluție individualizată se transformă în cea mai bună și naturală vedere posibilă – indiferent de ceea ce faci. Lentile progresive ZEISS Precision Superb Potrivire fiziologică cu fizionomia purtătorului. Lentile progresive ZEISS Precision Plus Momentul când poți să-ți alegi orice ramă de ochelari fără să compromiți calitatea vederii.

De ce ati ales sa lucrati cu Zeiss?
A.G.: Pentru ca ZEISS reprezinta semnul calitatii . Semnul calitatii Z care este gravat cu ajutorul laserului pe fiecare lentila ZEISS, reprezinta garantia pentru calitatea ZEISS traditionala.

Unde va gasesc cei care vor sa-si realizeze o pereche de ochelari de buna calitate?

MAGAZIN A. I. CUZA este situat pe Str. A.I.Cuza nr. 9, Bl. 156, apt.
Telefon: 0251/419.277
Mobil: 0771.017.973

MAGAZIN PANAIT MUSOIU este situat In Str. Panait Musoiu nr. 1
Telefon: 0251/410.976
Mobil: 0771.018.038

MAGAZINUL TABACI
In Str. Tabaci nr. 16A
Telefon: 0251/524.900
Mobil: 0771.017.962

Ii asteptam pe clienti sa ajunga in opticile noastre.Aici gasesc preturi MINIME, calitate MAXIMA!