Momente magice oferite copiilor aduși pe lume în Maternitatea Gyn Med Craiova

0
986

În preajma Sărbătorilor de Iarnă, echipa Gyn Med organizează petrecerea de Crăciun pentru: copii, părinți, bunici și întreg personalul Maternității.
Este seara a bucuriei, a revederii cu medicii care i-au adus pe lume pe micuți, o seară cu râsete, chicoteli, veselie și multe cadouri. Mămicile prezente la petrecerea de Crăciun- Gyn Med au profitat de ocazie și au cerut sfaturi medicilor și asistenților, dar au făcut și schimb de opinii și informatii despre bebeluși și copii.

Centrul medical Gyn Med Craiova este un centru de referinţă din Oltenia.
Maternitatea GynMed oferă un spectru larg de servicii de diagnostic şi tratament pentru diferite afecțiuni. Spitalul are în componenţă, pe lângă maternitate, şi o secţie de ginecologie, precum şi o secţie de chirurgie generală.

Secţia de nou-născuţi este dotată cu aparatură de ultimă generaţie, inclusiv pentru asigurarea suportului ventilator, iar copiii primesc setul de igienă personală, hăinuțe și vaccinurile obligatorii.

De asemenea, tot pentru analgezia durerii pentru naşterea naturală, maternitatea are o cadă specială de naştere pentru hidroterapie. În cadrul hidroterapiei, sunt două opţiuni pentru fiecare mămică: hidroterapia în travaliu şi chiar naşterea în apă. Hidroterapia este cea mai bună metodă analgezică nemedicamentoasă pentru terapia durerilor în travaliu.
Este folosită pe scară largă în ţări ca Marea Britanie, Statele Unite, şi este de un real folos femeilor care vor să nască natural şi au indicaţie să folosească hidroterapia.

Maternitatea Gyn Med oferă pacientelor posibilitatea de a naşte într-un mediu cald şi primitor. Aparatura folosită este de ultimă generație, iar medicii aplică metode care fac perioada travaliului mult mai uşoară. Centrul medical GynMed este prima maternitate privată din Craiova care oferă pacientelor posibilitatea de a naşte în apă. „Susţinem naşterea naturală, iar în acest sens oferim analgezia cu entonox, care reduce mult intensitatea durerii în timpul contracţiilor de travaliu.

Echipa Gyn Med încurajează naşterea naturală. . Dacă nu se poate naşte natural sau dacă de la început există recomandarea de cezariană, echipa clinicii intervine şi se face operaţie cezariană“, spune dr. Cornelia Pascu, directorul medical Gyn Med, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale, cu competenţe în infertilitate şi reproducere asistată şi competenţe în medicină materno-fetală.

Profesionalismul cadrelor medicale, serviciile de calitate, dotările cu aparatură de ultimă generaţie fac din Centrul medical Gyn Med Craiova un spital de referinţă din Oltenia.

Adresa: Str. Doljului, 12 D, cartier Brazda lui Novac (În faţa Liceului Nicolae Titulescu) Tel: 0743457411; 0744686168
Facebook: Maternitatea Gyn Med