Miso Medical un nou centru medical deschis in Craiova 

0
3153

Acest centru a fost deschis plecand de la ideea ca este nevoie de un centru medical care sa asigure servicii complete de medicina muncii si servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca, toate acestea fiind in acelasi loc. Familia Balteanu infiinta in 2003 una din cele mai importante societatii din Oltenia in domeniul prestarilor de servicii pentru protectia muncii. Astfel cu o experienta de peste 17 ani, au hotarat sa extinda compania, deschizand si un centru medical care sa vina in sprijinul angajatorilor cat si al angajatilor. Astfel pot oferi servicii de medicina muncii si nu numai.
„Alaturi de noi se afla in prezent o echipa de medici cu experienta vasta in clinicile si spitalele locale, dar si cu practica pedagogica – cadre universitare la UMF Craiova carora le datoram succesul unor servicii medicale de exceptie”, ne declara doctor Silvia Balteanu – medic endocrinolog.

Ce fel de centru este Miso Medical?

Miso Medical este un centru medical ce-si desfasoara activitatea in Craiova aflandu-se in permanenta intr-o directie ascendenta a recunoasterii sale pe piata serviciilor medicale. De la inceput ne-am propus sa cautam cai mai bune de a satisface nevoile pacientilor, si de aceea depunem eforturi pentru a actiona in conformitate cu cele mai inalte standarde, atat la nivel profesional cat si tehnologic printr-o gama variata de tehnici medicale: imagistic, consultatii de specialitate, analize de laborator si medicina muncii. Asistenta medicala este asigurata de un personal specializat formand o o echipa medicala care satisface cele mai exigente si complexe solicitari in domeniul medical.

Ce servicii medicale oferiti?

Desi am pornit de la ideea unei extinderi prin asigurarea de servicii medicale de medicina muncii, am dorit sa oferim pacientilor nostri accesul la o gama cat mai larga de investigatii medicale de specialitate, inclusiv servicii medicale de laborator, oferite prin parteneriat cu alte unitati medicale.

Consultatii medicale de specialitate:

 • Endocrinologie
 • Medicina interna
 • Psihiatrie
 • Ortopedie si Traumatologie
 • Medicina muncii
 • ORL
 • Chirurgie plastica si estetica.

Detaliati-ne serviciile medicale de medicina muncii!

Serviciile medicale de medicina a muncii au o serie de avantaje si beneficii, atat din punctul de vedere al angajatorului cat si al angajatului. Astfel, vor fi intampinate nevoia de siguranta atat a angajatorului  cat  si a angajatului, contribuind la ergonomia locului de munca, cresterea motivatiei angajatilor, reducerea costurilor implicate de incapacitatea temporara de munca si prevenirea accidente de munca si a imbolnavirilor profesionale.

 

Companiile responsabile au grija de sanatatea angajatilor sai. Acestia vor lipsi mai putin, vor avea un randament mai mare, vor fi mai motivati si mai responsabili.

 

Servicii medicale de medicina muncii oferite de Miso Medical sunt asigurate in conformitate cu prevederile legale in vigoare, monitorizarea starii de sanatate a salariatilor facandu-se prin:

 • examen medical la angajare
 • controlul medical de adaptare in munca
 • controlul medical periodic
 • examen medical la reluarea activitatii
 • promovarea sanatatii la locul de munca.

Echipa medicala este dotata cu aparatura performanta, portabila,  perfect adaptabila conditiilor de lucru pe teren si se poate deplasa la sediul firmelor sau la punctele de lucru ale acestora pentru a nu intrerupe activitatea.

Ce ne puteti spune despre asistenta medicala?

In ceea ce priveste asistenta medicala aceasta este asigurata de un personal specializat din care face parte o echipa medicala care satisface cele mai exigente si complexe solicitari in domeniul medical, dar si prin utilizarea unei aparaturi medicale de ultima generatie, prin care se realizeaza o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor si obtinerea unui diagnostic rapid si precis.

Avand in vedere situatia actuala vorbiti-ne despre igiena si confort.

Beneficiind de serviciile Centrului Miso Medical veti constata ca asistenta medicala se realizeaza cu mijloace de investigatii moderne, in conditii de igiena si confort, intr-o ambianta relaxanta si placuta.

 

Cum se pot face programarile?

 • Programarile se pot face la numarul de telefon 0724 811 811 astfel:
 • Dr. Andreescu Ovidiu, medic specialist psihiatrie
 • Dr. Oana Gabriel Liviu, medic primar boli interne
 • Dr. Bedelici Cristina, medic specialist ortopedie si traumatologie
 • Dr. Pritulescu Christina, medic primar boli interne, medic specialist gastroenterologie, competente ecografie vasculara
 • Dr.Balteanu Silvia Andreea, medic specialist endocrinologie
 • Dr.Raluca Ionascu, medic specialist otorinolaringologie

Dr.Parvanescu Vlad, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva

Pacientii ne pot gasi foarte usor si daca doresc sa vina la sediul centrului Miso Medical pe Bulevardul Carol 1 in cladirea fostului local Tarancuta intrarea din strada Vasile Conta.

Echipa Miso Medical este preocupata de sanatatea dumneavoastra si a familiei dumneavostra!