Medicul urolog Mugur-Liviu Riza, care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, s-a sinucis, fiind găsit spânzurat în locuința sa din localitatea Florești

0
5295

Potrivit poliţiştilor, doctorul Riza a fost găsit de catre soţie, spânzurat într-o anexă a gospodăriei pe care o deţine în localitatea Floreşti.

„În cursul acesti zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească”, anunță IPJ Dolj.

Reprezentantii IPJ Dolj au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.
Doctorul Riza a fost găsit fără suflare de către soție, acesta nu a lasat niciun bilet în care să spună de ce a recurs la un asemenea gest. El a plecat singur către casa pe care o detinea in localitatea Florești și pentru că nu a răspuns la telefon, soția acestuia a mers să vadă de ce nu raspunde.