Alexandra Preda, managerul general al Spitalului Maternitatea MaDonna Maria Craiova, a primit premiul ”Best Maternity Care Hospital” în cadrul galei I Success organizata in Dubai

0
1489

„Evenimentul Internaţional I Success Awards este la prima ediție și a avut loc în orașul luxului, Dubai, unde a scris istorie.
Fondatoarele evenimentului, Covaciu Flavia și Oana Irimia au adus în același loc, într-un cadru exclusivist de networking, oameni excepționali, cu realizări excepționale în domeniul de business: manageri de top, doctori extraordinari, creatori de modă deosebiți, fondatori ai unor platforme de cryptomonede, dar şi nume internaţionale consacrate.


Dintre aceștia, s-a remarcat și Alexandra Preda, care a adus acasă premiul ”Best Maternity Care Hospital”: “Pentru mine, succesul este dat de toate acțiunile întreprinse pentru a ajunge să fii mulțumit de traiectoria ta profesională și umană. Succesul este a face doar ce te face fericit, iar personal, sunt recunoscătoare pentru faptul că văd și contribui la fericire în fiecare zi: fericirea nemărginită a mămicilor, a viitoarelor mămici, a întregii familii ce așteaptă cu nerăbdare noul membru al familiei! Multă anduranță, îndârjire, consecvență, echilibru și convingeri pozitive sunt cele ce mă motivează în activitatea mea zilnică”.

„Dupa 10 ani de munca , am reusit sa ducem numele “ MaDonna Maria” pe o fabuloasa scena de la etajul 74 a uneia dintre cele mai impresionante locatii din Dubai, intr-o companie selecta si exclusivista! Am avut oportunitatea sa cunosc oameni excepționali, cu realizări extraordinare în domeniul de business: manageri de top, doctori extraordinari, creatori de modă recunoscuti, fondatori ai unor platforme de cryptomonede, dar şi nume internaţionale consacrate.”Multumesc pe aceasta cale organizatorilor : Flavia Covaciu, Oana Irimia! Felicitari, tuturor!
Mai multe despre fastuosul eveniment vă invit să vedeți pe linkurile de mai jos:

▪️ Articol Celebritatea.ro: https://bit.ly/34Vdwge
▪️ Articol Celebritatea.ro: https://bit.ly/2TK3fB7
▪️ Material video TVR+: https://bit.ly/3g1QomF