Maternitatea MaDonna Maria, singurul spital privat de Obstetrica-Ginecologie din sud-vestul tarii acreditat si clasificat de Ministerul Sanatatii, isi primeste viitoarele mamici in saloane moderne, complet renovate

0
5732

Alexandra Preda managerul Maternitatii MaDonna Maria ne-a declarat:

“𝐀𝐦 𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮.
Cu multă atenție la detalii, mult bun gust, cu elemente moderne și cu un singur scop: pentru ca fiecare mămică se se simtă confortabil la noi, să aibă parte de liniștea necesară perioadei de lehuzie, de intimitate, de siguranță și o stare de bine. Pentru că merită din plin toate acestea!

Cum sunt concepute rezervele Maternitatii ?

Rezervele Spitalului Privat MaDonna Maria Craiova nu au fost concepute ca niște rezerve clasice de spital. Designul lor unic și ambianța creată au fost gândite astfel încât toate femeile să se simtă ca acasă la noi.


Prin urmare, spitalul nostru propune un sistem de cazare tip rooming-in – cazare mamă și copil – în rezerve ( cu baie proprie) de lux, single, duble, dar și rezerve single cu posibilitate de însoțitor, pentru tăticii sau un alt membru al familiei care dorește să fie aproape de fericita mamică și de minunea ei.* posibilitatea cazarii insotitorului depinde de contextul epidemiologic monial si national. Acum am decis insa sa ne innoim! Renovarea si redecorarea completa a rezervelor am reusit sa o incheiem in urma cu aproape doua saptamani. Din cauza gradul ridicat de ocupare, am decis suplimentarea paturilor de spitalizare continua si automat modificarea structurii.

Rezervele au fost redecorate rand pe rand, etapizat, partial si mai apoi total. Munca a fost facuta fie in toiul noptii sau ori de cate ori aveam cateva ore libere intre relocarea pacientelor de la Saloanele de Terapie Intensiva sau Lehuze catre Saloanele de Spitalizare.

Decizia de redecorare si renovare a venit firesc, ca o nevoie de reimprospatare si de nou. Iubim ceea ce facem si ne dorim sa putem oferi tot confortul si mai mult decat atat,  tuturor pacientelor ce se adreseaza Spitalului MaDonna Maria Craiova. Fiind singurul spital privat de Obstetrica-Ginecologie din sud-vestul tarii acreditat si clasificat de Ministerul Sanatatii, ne dorim sa mentinem mereu standardul ridicat dar nu numai in ceea ce priveste calitatea actului medical si sigurantei.

Partea de rezerve, locul unde mamicile isi vor petrece primele zile alaturi de minunile lor, conteaza extrem de mult pentru bunastarea si stabilitatea lor psihologica. Am ales o cromatica pastel, usor de asimilat, punand accent pe culori ce iti dau o stare de bine si liniste. Ne-a ajutat foarte mult si dispunerea si spatialitatea rezervelor noastre, cea mai mica rezerva avand peste 20 mp si fiecare rezerva avand grup sanitar propriu. O incapere care denota armonie, bucurie si implinire va transmite intocmai Armonie, Bucurie si Implinire!

In ceea ce priveste siguranta mamicilor si a bebelusilor ce ne puteti spune ?

Pentru a va convinge va prezentam aceasta imagine . Acestea sunt rezultatele probelor noastre de sterilitate și sanitație recoltate în urmă cu puțin timp din întreg spitalul: sala de operații, sala de nașteri, salon lehuze, salonul de terapie intensivă nou-nascuti, saloane terapie intensiva adulti, salon travaliu, toate rezervele și toaletele.

Care sunt rezultatele?

Negativ, adica ZERO risc de infectii nasocomiale. In cadrul Spitalului MaDonna Maria Craiova, singurul Spital privat de Obstetrica-ginecologie din sud-vestul tarii acreditat si clasificat de Ministerul Sanatatii  si apoi si de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate – AMNCS –  nu au fost niciodata depistate infectii nosocomiale in cei 9 ani de la infiintare.

Testele de sterilitate si  sanitatie sunt facute cu o periodicitate maxima si extrem de riguroasa. Sunt teste de autocontrol , dar nu numai. Ne dorim sa putem garanta starea de siguranta a tuturor mamicilor ce ne trec pragul, sa stie ca aici au parte de toata protectia si siguranta necesare atat pentru ele cat si pentru puiutii lor.

Mai mult decat atat, Spitalul MaDonna Maria a fost si este in continuare prima alegere pentru fiecare dintre membrii echipei MaDonna Maria Craiova. Absolut toata echipa , cand a avut nevoie de servicii medicale de nastere, a trait experienta nasterii propriului copil,  aici: de la medici, la asistente, la personal auxiliar si de conducere, la sotii, surori, cumnate sau prietene!
In plus, tot personalul spitalului nostru a fost și este testat constant pentru Sars-CoV-2, iar rezultatele sunt negative.


La Maternitatea MaDonna Maria Craiova vii cu cea mai mare încredere și fără niciun fel de grijă suplimentară. Spitalul MaDonna Maria este singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din sud-vestul țării acreditat și clasificat de Ministerul Sănătății și AMNCS pentru cele mai bune și sigure servicii medicale, cu cel mai înalt grad de încredere în România: gradul II.

📞 : 0351.442.574/ 0734.419.989
📧 : info@maternitateamadonna.ro
🌐 : www.maternitateamadonna.ro
📍 : Str. Constantin Brîncuşi nr.8, Craiova, Dolj