Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă Craiova- REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate

0
6338

Discutam despre servicii medicale de preventie si ingrijire medicala de rutina, precum si investigatii medicale specializate pentru depistarea, tratarea si monitorizarea afectiunilor digestive, hepatice, proctologice impreuna cu Sef Lucrari Univ. Dr.Filip Monalisa -Medic primar medicina interna si gastroenterologie:

Ce afectiuni sunt tratate in Centru ?

Medicii nostri gastroenterologi, anestezisti, cardiologi, chirurgi, pneumologi depisteaza si trateaza o gama larga de afectiuni ale aparatului digestiv. Toate serviciile medicale sunt oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Ce fel de investigatii si proceduri dianostice si terapeutice se fac in Centru?

In Centru sunt efectuate toate investigatiile ecografice, analizele de laborator si testele necesare in domeniul hepatologiei.

Ce trebuie sa stie un pacient despre realizarea colonoscopiei?

Daca medicul a prescris o colonoscopie, o explorare vizuala a intestinului gros, este necesara o evacuare completa a continutului acestuia pentru a fi pregatit pentru interventie. Pentru a elimina toate resturile de materii fecale se recomanda ingestia unei solutii care se prepara dupa instructiunile conform indicatiilor primite de la medic. Aceasta solutie va fi integral evacuata, provocand diaree (necesara), astfel incat mucoasa intestinala va fi perfect curata, usurand explorarea completa a colonului si oferind medicului cele mai bune conditii pentru o interventie de calitate.

Cine face parte din echipa medicala?

Avem o echipa multidisciplinara cu cel mai inalt nivel de expertiza
Medicii au o vasta experienta recunoscuta la nivel international si utilizeaza cele mai noi proceduri si tehnici de investigatie pentru stabilirea cu precizie si rapiditate a diagnosticului.Pacientii beneficiaza de cele mai noi optiuni terapeutice individualizate.

Echipa de medici este formata din:

Gastroenterologie
PROF. UNIV. DR. -SAFTOIU ADRIAN
Medic primar Medicina Interna si Gastroenterologie
-DR. IOVANESCU VLAD
Medic specialist Gastroenterologie
-CONF. UNIV. DR. CAZACU SERGIU
Medic primar Gastroenterologie
-ASIST. UNIV. DR. SANDULESCU LARISA
Medic primar Gastroenterologie si Hepatologie
-DR. JIEANU CLAUDIU
Medic specialist Gastroenterologie
-DR. IORDACHE SEVASTITA
Medic primar medicina interna si gastroenterologie