In Spitalul MaDonna Maria activitatea medicala se desfasoara in cele mai sigure conditii.

0
3653

La Maternitatea MaDonna Maria Craiova vii cu cea mai mare încredere și fără niciun fel de grijă suplimentară. Deoarece este singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din sud-vestul țării acreditat și clasificat de Ministerul Sănătății și AMNCS pentru cele mai bune și sigure servicii medicale, cu cel mai înalt grad de încredere în România: gradul II.

Pentru a obține această acreditare a fost nevoie de o muncă extraordinară şi de îndeplinirea a numeroase conditii ce vizează atat partea de personal, cat si partea de dotare a sectiilor spitalului, dar si cazuistica.

Pregătirea a durat aproape un an, timp în care s-au efectuat numeroase investitii in infrastructura circuitelor functionale si in aparatura de ultima generație. Acum pacientele se pot bucura de cel mai inalt grad de calitate, incredere si siguranta in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de echipa Maternitatii MaDonna Maria.
In momentul in care nu mai esti o simpla clinica, policlinica, maternitate etc., ci obtii statutul de Spital, trebuie sa mentii mereu standardul sus! Pregatirea cadrelor medicale trebuie sa fie mereu continua, aparatura medicala trebuie sau fie mereu la inaltime, cazuistica rezolvata trebuie sa fie diversa, iar procentajul de transfer catre alte institutii spitalicesti trebuie sa fie minim. De altfel, in toti cei 8 ani de cand am deschis, ne mandrim cu faptul ca procentajul de tranfer de la Spitalul MaDonna Maria Craiova se situeaza sub 0,1%. In anul 2019 am obtinut si acreditarea de grad II, cel mai inalt grad oferit in Romania de ANMCS, Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate. Este o incununare a muncii noastre, a tuturor!”, a mai adăugat managerul Maternitatii MaDonna Maria.

Iata care sunt rezultatele probelor noastre de sterilitate și sanitație recoltate în urmă cu puțin timp din intreg spitalul: sala de operații, sala de nașteri, salon lehuze, salonul de terapie intensivă copii, rezerve și 𝐍𝐄𝐆𝐀𝐓𝐈𝐕, 𝐚𝐝𝐢𝐜𝐚 𝐙𝐄𝐑𝐎 𝐫𝐢𝐬𝐜 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐢 𝐧𝐚𝐬𝐨𝐜𝐨𝐦𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞.

„Am primit rezultatul buletinului de analiza din partea DSP Dolj. La controlul bacteriologic pentru aeromicroflora, material moale, instrumentar, suprafete diverse din Blocul Operator, apa sterila, sistemul de climatizare cu filtre antibacteriene si antimicrobiene rezultatul este: ZERO. 


In urma Controlui bacteriologic la sterilizarii materialelor si a apei sterile, raspunsul este foarte clar: STERIL.