„Maternitatea GynMED este și a fost pregătită să gestioneze nașterile în siguranță, ca și până acum. Am luat măsuri sporite de protecție și igienă, facem triaj epidemiologic, testăm pacienii, au acces în spital doar cei care în urma testării sunt negativi” declară doctor Cornelia Pascu

0
5522

Alina Trana: Doamna doctor, Clinica de ginecologie și obstetrică, GynMed, este cunoscută ca fiind locul pe care pacienții îl aleg pentru un act medical performant deoarece oferă multiple facilități de diagnostic și tratament, asigurând astfel calitate, eficiență și rapiditate în derularea programelor de promovare și îmbunătățire a stării de sănătate a femeii și copilului. Spuneți-mi vă rog în aceasta perioada dificilă pe care-o traversăm cu toții, cum se realizează actul medical în clinica GynMed?

Dr. Cornelia Pascu: Clinica nostră este și a fost pregătita să gestioneze nașterile în siguranță, ca și până acum. Am luat măsuri sporite de protecție și igienă, facem triaj epidemiologic, testam pacientii, au acces in spital doar cei care in urma testării sunt negativi ,suntem proactivi și atenți la toată dinamica evoluției pandemiei de coronavirus, punând pe primul loc siguranța mamicilor, bebelusilor și a personalului medical. În clinica noastră se respectă toate măsurile impuse de autoritati ca urmare a prevenirii și raspandirii virusului SARS-COV2 (Covid19). Așa cum vă spuneam mai devreme toți pacienții ce urmează a fi suspuși unor interventii vor fi testați în clinica noastră și internați numai după rezultatul NEGATIV al testului. După cum știți GynMed este o unitate de servicii complete, oferind atât mămicilor, cât și celor în devenire, îngrijire într-un mediu confortabil. Oferim îngrijire până la naștere și tratament postnatal, pentru a vă asigura o experiență de naștere fericită și la cele mai înalte standarde.

A.T.: De ce trebuie să aleagă viitoarele mămici Gyn Med?
Dr. C.P.: Clinica Gyn Med a cunoscut o permanentă dezvoltare, investițiile realizate în decursul timpului regăsindu-se atat în cea mai modernă, performantă și inovativă tehnologie medicală achizitionată, cât și în cel mai modern spital privat care are ca profil principal maternitatea și serviciile în specialitatea obstetrică-ginecologie și ca profil adiacent servicii în specialitatea chirurgie generală și ginecologică, clasică și laparoscopică, cu accent pe chirurgia infertilității și a endometriozei.

A.T.: Toate aceste servicii le gasesc in Clinica?

Dr.C.P.: Da, mai mult in clinica noastra serviciile oferite sunt complexe.Avem asa cum va spuneam obstetrica-ginecologie, departament infertilitate, cardiologie, endocrinologie, chirurgie, diabet si nutritie, medicina interna si nu in ultimul rand ambulatoriu si urgente.

A.T.: Oferiti pacientelor posibilitatea de a alege cum sa nasca pentru ca sanatatea lor si a micutilor sa fie-n siguranta?
Dr.C.P.: Sigur ca da. Mamicile pot opta pentru :nastere naturala,nastere naturala in apa cu Entonox sau nastere prin Cezariana. In ultima perioada din ce in ce mai multe mamici aleg sa nasca in apa.

A.T.: De ce?

Dr.C.P.: Travaliul și nașterea în apă sunt asociate cu riscuri reduse atât pentru mamă cât și pentru făt. Ofera facilitarea mobilității și posibilitatea mamei de a lua orice poziție confortabilă. Mama are un sentiment mai puternic de control asupra propriului corp, analgezie semnificativă stimuleaza relaxarea si reduce nevoia de medicamente și intervenții dar si incidența traumei perineale. Poate reduce rata nașterilor prin operație cezariană sau cu anestezie epidurală. Încurajează o naștere mai ușoară pentru mamă și o primire mai delicată în lume a bebelușului A fost foarte bine cotată de la bun început de către mamele care au folosit această metodă – acestea au menționat că pentru o naștere ulterioară ar alege aceeași metodă.

A.T.: Spuneti-ne cateva lucruri despre echipa medicala?
Dr.C.P.: In clinica noastra echipa medicala este formata din profesionisti. Suntem constienti ca actul medical nu este o componenta exclusiv a medicului cu care interactionezi, calitatea lui tinand de un cumul de factori cum ar fi aparatura medicala folosita, confortul psihic al pacientelor, dedicarea si calitatea comunicarii cadrelor medicale si nu in ultimul rand intimitatea generata de folosirea unei rezerve dotate la cele mai ridicate standarde. Acestea sunt criteriile dupa care echipa GynMed functioneaza.

Contact: 

Tel: 0743.457.411
Adresa: Str. Doljului 12D, Craiova, Dolj
E-mail:  hello@gynmed-maternitate.ro
Website: www.gynmed-maternitate.ro