Jurnalistii din Craiova au fost astazi voluntari in campania “Ia-ti revansa,vaccineaza-te”, campanie ce se desfasoara pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova

0
1016

Oameni de televiziune,presa scrisa sau online,oameni de radio, toti cei prezenti s-au solidarizat pentru sustinerea acestui maraton si convingerea ca numai vaccinandu-ne putem scapa de pandemie.


Inca de la primele ore ale diminetii craiovenii si nu numai au venit doar cu buletinul sa se vaccineze. Peste 1300 de cetateni s-au vaccinat in cele 2 zile de la demararea acestei actiuni. Doctor Dinulescu -coordonatorul Centrului de Vaccinare din incinta stadionului ne-a declarat ca de la zi la zi a crescut numarul doritorilor si ca acest lucru este datorat si faptului ca presa a sustinut acest maraton printr-o prezentare corecta a evenimentului.

Ziaristii i-au ajutat pe cei care au venit la stadion, completandu-le chestionarele acolo unde a fost cazul, sau indrumandu-i catre posturile de vaccinare.


Ion Mihai -Tvr Craiova: “Ii asteptam pe craioveni sa vina sa se vaccineze.Este foarte important sa fim preocupati de intrarea in normalitate.”


Loredana Chimoiu – Antena 3: “Am venit astazi sa fiu voluntar ,pentru ca avem cu toti nevoie sa fim uniti. Vreau si eu sa dau o mana de ajutor”.

Ana-Maria Gebaila -Ziarul de Craiova: “Eu ii ajut pe cei mai in varsta sa-si completeze chestionarele.Si eu am ales sa fiu voluntar astazi alaturi de colegii ziaristi.”

Iustin Dumitrescu-subprefect: “A fi voluntar este un lucru nemaipomenit mai ales pentru o astfel de cauza. Am stat de vorba cu dr. Dinulescu-coordonatorul Centrului de Vaccinare si mi-a spus ca de la zi la zi a crescut numarul doritorilor”.


Manuela Rolea – consiler Prefectura Dolj “Si eu am ales sa fiu voluntar. Acest maraton imi doresc sa fie un succes si intr-adevar sa ne luam revansa, vaccinandu-ne”!


Alina Trana-ziarul Sanatatea: “Pentru noi, voluntariatul este ceva normal. Noi facem voluntariat in fiecare zi.Am raspuns DA la aceasta initiativa pentru ca ne dorim sa fim sanatosi cu totii. Echipele noastre au fost zi de zi in spitale, centre medicale, centre de vaccinare.Am vazut prin ce au trecut multi romani. Drame, tragedii, tristete, suferinta, durere, boala. Sustinem vaccinarea si ii asteptam pe toti sa faca asta.”


Voluntari au fost astazi si reprezentantii Institutie Prefectului:Subprefectul Iustin Dumitrescu, consilierul Manuela Rolea si purtatorul de cuvant-Anca Ocheanu.