Îndragita interpretă de muzică pop Nicole Cherry a ales să-și vadă fetița înainte de a o naște cu ajutorul Echografului 5D în cadrul Spitalului Maternitatea Madonna Maria din Craiova

0
5382

Aceasta a postat pe rețelele de socializare momentele emoționante prin care a trecut înainte de a ajunge să i se facă echografia de către unul dintre cei mai cunoscuti medici de obstetrica ginecologie cu supraspecializare in Medicina Materno-Fetala, dr. Leontina Surtea-directorul medical al primei maternităti private din Oltenia dar si de catre Dr. Avram Loredana, medic specialist obstetrica-ginecologie.
„Am ajuns la Craiova și sunt foarte fericită, pentru că o să văd fetița în urma unui ecografii 5D. Echipa Maternități MaDonna Maria lucrează cu un ecograf foarte performant, cu măsurători precise și care oferă imagini clare, așa că o s-o văd foarte bine pe Anastasia ”, a spus Nicole Cherry în postarile făcute.


Acest ecograf Samsung 5D Ultrasound Technology al doilea ecograf 5D de care Spitalul MaDonna Maria dispune, dar este varful de gama , productie 2021. Știți ce inseamna ecografia 5D? Știti ce beneficii vă poate aduce aceasta tehnica inovatoare?

În primul rând siguranța deplina a masuratorilor, bebelușul fiind analizat din incidente nemaivazute la niciun alt ecograf din LUME!!!
Medicii nostri licentiati si supraspecializati in medicina materno-fetala, au la dispozitie Ecograful 5D pentru a-ti oferi cele mai exacte raspunsuri pe toata durata sarcinii,” declara Alexandra Preda-managerul Spitalului MaDonna Maria.

Ecografia 5D aduce în plus o deosebită acuratețe a detaliilor, acuratețe obținută datorită tehnologiilor de ultimă ora (scanare si reconstrucție de tip computer tomograf, dar complet non-invaziv) Tehnologia 5D permite efectuarea unei serii de măsurători fetale cu mai multa precizie si ușurință, cum ar fi măsurarea translucenței nucale, care are un rol important in diagnosticarea Sindromului Down și a altor anomalii cromozomiale.
Dr. Lote Șurtea , directorul medical al spitalului MaDonna Maria: „La Spitalul nostru a fost adus echograful Samsung 5D Hera W 10, cel mai performant de pe piata la ora actuala, pentru ca pacientele să poate beneficia de cea mai noua tehnologie 5D in materie de ecografie, spitalul achizitionand de curand al doilea ecograf 5D si varful de gama in domeniu: Ecograful 5D Hera W 10. Acesta va fi folosit de catre medicii noștri special instruiți pentru a folosi această tehnică de vârf. Morfologiile fetale vor fi efectuate de medici cu competențe în medicina materno-fetala. Acest aparat ultra performant ne va da siguranța aducerii pe lume a copiilor fară probleme. Ecografia este o tehnică de investigație imagisticâ care își are originea în tehnicile de navigație folosite în cel de-al doilea razboi mondial.
Așa că vă dați seama la cel nivel s-a ajuns. Ecografia 5D furnizează informatii despre structurile fetale atât externe cât și interne.


Ecografia 5D aduce în plus față de ecografia 3D/4D,acestea reconstruiesc imaginea in cele 3 planuri : frontal , sagital și transversal , la care se adaugã al patrulea element: timpul o deosebitã acurateţe a detaliilor, acurateţe obţinutã datoritã tehnologiilor de ultimã orã (scanare și reconstrucţie de tip computer tomograf, complet non-invaziv. ) Se pot surprinde imagini ale fătului care cascã,, se rãsucește, se strâmbã, zâmbește, clipește. Viitorii pãrinţi pot vedea imagini ale copilului înainte de naștere, mișcãrile fiind în timp real. Imaginile depind de lichidul amniotic în zona de interes, poziţia fãtului, grosimea peretelui matern . Asadar , doar la MaDonna Maria, pacientele beneficiaza de varful de gama in ecografia 5D, SAMSUNG Hera W 10!